11 Mart 2010 Perşembe

Geliyoruz İnce İnce; 2-0

Yakın bir tarihe kadar şampiyonluk ümitlerimiz baya azdı. Bu ümitlerin yeşermesi için elde hiç bir neden yoktu. Ancak kısa bir süre içinde birçok sebep doğdu. Rakipler puan kaybetti, biz ise son iki oynadığımız maçta bize ters gelen iki takımı zorlanmadan yendik. Belki hata yapıyorum ama ben hala zirveyi Galatasaray'daymış gibi görüyorum. Bursaspor'un 52 puana çıkacak olması birşey ifade etmiyor benim için. Galatasaray 2 puan önümüzde sadece ve bu bizi yarışın içine ciddi biçimde sokuyor.

Takımı değerlendirmek gerekirse; Tello'da gözle görülür bir yükseliş var. Fink aynı şekilde gün geçtikçe oyununu bir üst kademeye çekiyor. Defans hattımız bildiğimiz gibi, iyi. Ekrem yine çalışkan, gayretli. Necip iyi ve inşallah daha iyi olacak zamanla. Rüştü'ye zaten fazla iş düşmedi. Holosko gününde değildi sanki. Golünden 20 saniye önce babamla aynı fikirde olduğumuz ender anlardan birindeydik. Goldeki bitirişi güzeldi ama. Bobo'nun gol sevinci enfesti. Onu bu kadar hırslı görmek hoşuna gidiyor insanın. Yalnız 13.dakikada kaçırdığı gol ona yakışmadı. Kayseri deplasmanı 1, bu maç 2. Bu pozisyonları ilerde çok arayabiliriz, aman dikkat. Ve unutmadan; Deli İbo. Doğum günün kutlu olsun!

Attığımız gol ofsayt değil çünkü Bobo aktif değil ve ne kaleciyi ne defansı şaşırtacak, engelleyecek bir hareket yapmıyor. Sabit duruyor. İkinci kez top ona doğru geldiğinde zaten ofsaytla alakası yok, bu kez de dönüyor ve golünü atıyor. Bir yandan da Fenerbahçe'yi anıyor. Gol sevinci dediğimiz gibi harika. Arka plandaki Tello da çok hoş görüntü çıkarmış ortaya :) Bu yukarıdaki de muhtemelen Türkiye Kupası finali'nden sonra ortaya çıkan bir pankart. Günün anlam ve önemine fazlasıyla uygun.

Tribünümüz gayet iyiydi. Tabii bu televizyon başından bir yorum. Sadece 2.golden hemen sonra girilen 'koyduk mu', o an için yanlıştı. Biz BEŞİKTAŞ'ız, durduk yerde Kayseri'deki gibi gol yeriz ve strese gireriz. O yüzden 62.dakika çok erken bu tür bir tezahurat için. Onun dışında gayet iyi bir doluluk oranı (nihayet birileri birşeyleri akıl etti bilet fiyatları konusunda) ve gayet doyurucu bir destek vardı...

Velhasıl; Şimdi onlar düşünsün... Bekle bizi Denizlispor...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs İstanbul BŞB - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10

3 yorum:

aksilaz dedi ki...

Arda piçine inat siz olun bu senede...

Ömer dedi ki...

Arda ne yapti ki?

aksilaz dedi ki...

Sorunda orda zaten Ömer. Birşey yaptığı yok. Aylardır geziniyor sahada. Veteran topçu tadında futbol oynuyor. Kaç kilo aldı merak ediyorum son 6 ayda.