12 Şubat 2010 Cuma

TBL 19.Hafta | Türk Telekom - BEŞİKTAŞ

Türk Telekom - BEŞİKTAŞ
Tarih: 13 Şubat 2010
Saat: 17:00
Salon: Ankara Atatürk
TV: Spormax
Türk Telekom genelde bize ters gelen bir ekiptir. İyi oynadığımız maçların bile bir kısmında hata yapıp mağlup oluyoruz bu takıma karşı ilginç bir şekilde. Geçen sene Ankara'daki maç bir örnek mesela. Umutsuz gittiğimiz deplasmanda gayet iyi oynamamıza ve çok uzun süre direnç gösterebilmemize rağmen son dakikalardaki basit hatalar nedeniyle 87-83 mağlup olmuştuk.

Bu sezon Akatlar'da oynanan maç ise bambaşka bir şekilde geçti. Baştan sona biz üstündük ve son dakikalarda biraz daha dikkatli olsak daha büyük bir farkla bitecekti maç. Dördüncü periyotun başında bir ara 86-51'di skor. Maç ise 88-69 bitti. Yine de ikili averajda Türk Telekom'un üzerinde yer alabilmek için gayet iyi bir avantaj.

Üçüncülük ve dördüncülük için sezon sonuna kadar da Banvit ve Türk Telekom ile kapışacağız gibi gözüküyor. İkili averaj hesapları da bu yüzden çok önemli çünkü Türk Telekom sadece 1 puan gerimizde.

Cevher bilindiği üzere en az 3 hafta yok. Türk Telekom - Türkiye Kupası - Efes Pilsen maçlarını kaçırması anlamına geliyor yani. Engin'in ciddi birşeyi yok dediler, umarız onu sahada görebiliriz. 125 bin'lik ücret Cevher'in yokluğu öğrenilince yatırılmıştır umarım çünkü uzun oyuncularımız arasında rotasyon şart hale geldi. Tabii içeride iki yabancıyla oynarken Newley'in yerini doldurabilecek bir performans gerekiyor Muratcan ve Haluk'tan.

Türkiye Kupası 8'li finalleri öncesi oynayacağımız bu kritik maçı kazanmamız ve ilk 4'te yerimizi biraz daha güçlendirmemiz umuduyla... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - Türk Telekom 87-83 BEŞİKTAŞ 2008/09 - 4.Hafta // BEŞİKTAŞ 88-69 Türk Telekom

Hiç yorum yok: