15 Ocak 2010 Cuma

TBL 14.Hafta | Karşıyaka - BEŞİKTAŞ

Karşıyaka - BEŞİKTAŞ
Tarih: 16 Ocak 2010
Saat: 17:00
Salon: Karşıyaka Arena
TV: Skytürk
Ocak ayı 3 sezondur Karşıyaka ile karşılaşma ayı oluyor bizim için. 19 Ocak 2008 deplasmanda 99-90 yenilmiştik, 10 Ocak 2009'da ise Akatlar'da 87-73 kazanmıştık. Bu sezon 16 Ocak 2010'da yine deplasmandayız. İlginç valla

Geçen sezon deplasmanda da kazanmayı bilmiştik. Karşıyaka'nın Play-off hesapları açısından da önemli bir maçtı hatta. Takımın kemik kadrosunu koruduğunu düşünürsek, o ortamda maç kazanabilecek düzeyde olduğumuzu düşünmek abes olmaz herhalde. Burada maçın sonucuna en büyük etkiyi Karşıyaka'nın kendisi yapacak, sonuçta geçen sezon deplasmanda karşılaştığımız takımdan daha derli toplular bu sezon.

Galatasaray maçı kazanılmış olsa Cumartesi günü alınacak olası bir yenilgi büyük bir sorun teşkil etmeyecekti bizim açımızdan ama şu an durum böyle değil. 3 maç üst üste kaybetmek çok kötü bir son olur bizim için (Tofaş maçı var daha tabii).

Cevher ve Chatman'ın sakatlıkları can sıkıyor. Cevher'in oynama ihtimali varmış. Chatman konusunda ise bir tuhaflık söz konusu. Son 2 Eurocup maçında forma giymedi, ancak geçen haftasonu All-Star maçında gayet sağlıklı gözüküyordu. Bugün coach'umuz oynayamayabileceğinden bahsetmiş ve sakatlığını öne sürmüş. Tuhaf gerçekten. Bu belirsizliklerin aksine Brad Newley'in Telekom Bonn maçında 17 sayı ile geri dönüş yapması çok güzel. Olası bir Chatman yokluğunda Newley'e çok iş düşecek..

Zor maç olacağı kesin, inşallah kazanan taraf biz oluruz...
Saldır BEŞİKTAŞ!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - Karşıyaka 87-89 BEŞİKTAŞ 2008/09

Hiç yorum yok: