12 Ocak 2010 Salı

İnönü, İnönü'lükten Çıktı; 1-3

Maçı izleyemedim, iyi ki de izleyememişim. Mustafa Denizli'de aynı inatçılık, bazı oyuncularımızda aynı formsuzluk devam ederken, bu maçların izlenmesi insana acıdan ve kahırdan başka bir şey veremez. Bu yüzden birşeyler kaçırdığıma inanmıyorum bu maçı izlemeyerek.

İnsan yine de merak ediyor, Necip yerine neden Uğur ile başlanır bu maça, neden gençler gayet iyi performans sergileseler bile forma bulamaz, neden hala Nihat ısrarı devam eder vs vs... Cevabı bulamadık bugüne kadar, Denizli istifa edene veya gönderilene kadar da bulamayacağız.

Bu yenilgi ile şunu da söyleyebiliriz artık; İnönü, İnönü'lükten çıktı. Bugün kü maç 13.resmi maçımızdı İnönü'deki. Alınan yenilgi sayısı 6. Galibiyet sayımız, mağlubiyet sayımızdan az İnönü'de. Sadece bu istatistik bile bir şeyleri anlatmaya yeter de artar aslında.

Bu takımı bu hale getiren utansın diyeceğim ama utanmayacakları çok açık. Biz taraftarların onların yerine de utanması gerekiyor herhalde...

Maç ile ilgili sayfalar: 2009/10 Türkiye Kupası'nda BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10 - Türkiye Kupası Tarihi I - Türkiye Kupası Tarihi II

1 yorum:

Pamukk dedi ki...

deplasmanda oynayasak daha iyi inönü çekilmez hale geldi