14 Aralık 2009 Pazartesi

Tekleye tekleye; 1-1

Final döneminin başlaması ve ilk finalimin maçın ilk yarısıyla çakışmasından dolayı ilk 45 dakikayı pas geçtim. İkinci yarıyı da okulda, çok rahatsız bir ortamda izlediğim için bir şey anlamadım bu maçtan. 5 günlük bekleyişin ardından bir BEŞİKTAŞ maçının heba oluşu hiç hoş değil valla...

İlk yarıda iyi oynadığımız ancak Nihat'ı geçemediğimiz söyleniyor. Bobo'nun golü mükemmelmiş bu arada. Sanırım bu sezon attığımız gollerde ilk 3'e kafadan girecek bir goldü. Benim izlediğim bölümlerde ise ortadaydı maç. Hatta frikik dahil birkaç pozisyonda tehlikeli gelen de Manisaspor'du. Galatasaray maçında aldıkları sonuç etkileyici demiştim. Aynı skoru bize karşı da elde ettiler. Demek ki Denizli'nin dediği gibi yayınlanan maçlarında bir değişik oynuyorlar gerçekten.

Rakibin aksine biz hiç üretken değildik ikinci yarıda. Kurtarıcı olarak Uğur'un sahaya sürülmesi komediydi. İşin kötüsü biz buna alıştık sanki. Derede boğulmaya devam ediyoruz kısacası. Diyarbakırspor ve Manisaspor'a karşı kaybedilen 4 puan, geçen sezonun şampiyonuna uyan puan kayıpları değil. Geçen sezon alt sıralardaki takımları içeride dışarıda yenen bir takımdık, bu sezon farklıyız.

Yine de 6.hafta itibariyle sorsalar gözümüz kapalı kabul edeceğimiz bir yerdeyiz, özellikle puan farkı olarak. Kaybedilmiş birşey yok. Yapılması gerekenler belli; Bursaspor'u yenip ikinci yarıya olunabilecek en iyi yerde girmek..

Bu arada sanırım 2500 civarı taraftarımız da varmış Manisa'da. Destekleri de benim izlediğim bölümde de gayet iyiydi. Gidenlerin ayaklarına sağlık...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Manisaspor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10

Hiç yorum yok: