27 Aralık 2009 Pazar

TBL 12.Hafta | Fenerbahçe - BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe - BEŞİKTAŞ
Tarih: 27 Aralık 2009
Saat: 20:00
Salon: Abdi İpekçi
Geçen sezonun 5.haftasında Fenerbahçe'nin karşısına ne kadar kötü çıktıysak, bu sezon o denli iyi çıkıyoruz. 11'de 9 yapmışız, Fenerbahçe ile aynı sayıda galibiyetimiz var, ikinciliği perçinlemek için sahaya çıkıyoruz, maçın ciddi bir favorisi yok ve bizden bahsedenler ''ligin en iyi basketbolunu oynuyorlar'' diyor üstüne basa basa.

Bunlara karşılık kafa karıştıran durumlar da mevcut tabii. Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ derbisindeki son 10 maçın 9'unu evsahibinin kazanması,Newley ve Kerem Özkan'dan eksik oluşumuz ve yeni transferimizin lisansı yetişmediği için oynamayacak olması gibi.

Taraftarımız bir süredir devam eden yasak gereğince alınmayacak maça. Münferit gidenler kendilerini belli etmedikleri sürece sorun yok tabii. Ben de gitmeyi düşünüyorum ama karar veremedim hala. Kazanırsak o an salonda olmak mükemmel olur ama tersi bir durumda ızdıraptan başka birşey vermez. O yüzden bu riski almalı mıyım bilemiyorum...

Çok da uzatmayayım yazıyı. Kazanan şampiyon olmayacak ama prestij kazanacak, ligdeki tüm takımlara gözdağı verecek... İşte bu yüzden SALDIR, KAZAN ve KENDİNİ KANITLA BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - Derbiler 2009/10 - Fenerbahçe 74-57 BEŞİKTAŞ 2008/09

Hiç yorum yok: