19 Aralık 2009 Cumartesi

Cumartesi Bilançosu: 2'de 2

Hentbol 8.Hafta // İstanbul Dost 22-40 BEŞİKTAŞ

Aslında deplasman takımı bizdik bugün ama rakip takımın isteği doğrultusunda Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynandı bu maç. Neden böyle birşey istediler bilmiyorum, herhalde salonları tadilatta (aklıma gelen en mantıklı neden bu). Kolay bir maç oldu, rakibimizi farklı yenerek 6'da 6 yaptık.

Asıl önemli maç bu haftaiçi Ankara'da. Ankara BŞB ile erteleme maçında karşılaşacağız. Onlar da bu haftaya 5'te 5 yaparak girmişlerdi ancak İzmir BŞB'ne yenilerek ligdeki ilk yenilgilerini aldılar. Bir şampiyonluk adayına yenildikten 3 gün sonra bize de yenilmek istemeyeceklerdir. Çok zor bir maç olacak, bu kesin. Bu kritik maçımız Çarşamba günü saat 19:00'da Ankara'da oynanacak...

TSBL 5.Hafta // BEŞİKTAŞ 78-48 İzmir BŞB

Bir zamanlar şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimizdi İzmir BŞB. Bu ligin en köklü iki takımı kim derseniz, cevap da BEŞİKTAŞ ve İzmir BŞB'dir zaten. Bugün kü maç geçmiştekilerden farklıydı. Biz sürekli ilk 3 içerisindeyiz ama şampiyonluklar uzak artık. İzmir BŞB ise yaptığı yatırımları baya kıstı, artık orta sıralar için mücadele eden bir takım oldular.

Böyle bir ortamda karşılaştık İzmir BŞB'yle. Kolay bir maç oldu bizim adımıza, eski günlerde hiç yenemediğimiz kadar farklı yendik rakibimizi. Maç skoru 78-48.

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2009/10 - Basketbol 2009/10

Hiç yorum yok: