27 Kasım 2009 Cuma

TBL 7.Hafta | BEŞİKTAŞ - Bornova Belediyesi

BEŞİKTAŞ - Bornova Belediyesi
Tarih: 28 Kasım 2009
Saat: 16:00
Salon: Akatlar Arena
TV: Skytürk
Ligde 4'de 4 yaptıktan sonra oynadığımız 3 resmi maçı da kaybetmemizle takım üzerindeki tılsım bir nebze olsun bozuldu. Bu maçların zorlu derecesinin yüksek olduğunu da belirtmek lazım tabii. Sadece Aliağa Petkim yenilgisini sürpriz olarak nitelendirebiliriz bu 3 maç arasında.

Bu 3 yenilgiden sonra toparlanma vakti geldi artık. Yeni bir seri için geçen hafta dediğim gibi fikstür gayet uygun. Tabii bu hafta da işimiz kolay olmayacak, bunu da bilmek lazım. Rakip, 1.lige çıkışı sürpriz olan ve bu sürprizleri bu sezon da ilk 6 haftada 4 galibiyet alarak devam ettiren Bornova Belediyesi. İzmir ekibi diğer takımlara göre daha kısıtlı bir kadroya sahip olmasına rağmen gayet iyi iş çıkardı ilk 6 haftada. Darüşşafaka'nın 6'da 0'ını ve Galatasaray'ın -4 puana indirilişini düşünürsek, ligde tutanacak gibi gözüküyorlar -ki herhalde ilk yıl için hedefleri budur-.

Unics Kazan maçı öncesi Engin dışında eksik yok yazdıktan sonra gördük ki o deplasmanaa Newley götürülmedi bile. Resmi sitemiz ve diğer basketbol siteleri bu konu hakkında hiç bir haber girmedikleri için ben de haberdar olamadım. Bir aksilik olmazsa Newley Bornova Belediyesi maçında sahada olacakmış. Rusya'ya götürülmeme sebebi de Aliağa Petkim maçında kaptan Haluk ile çarpıştığı pozisyonda aldığı darbeymiş, maddi bir sorun değil.

Skytürk bu hafta da maçımızı naklen yayınlayacak.. İstanbul'da olanların Akatlar'da, İstanbul dışında yaşayanların ise ekran başında güzel bir Cumartesi öğleden sonrası geçirmesi umuduyla...

SALDIR BEŞİKTAŞ!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10

2 yorum:

Smyrna dedi ki...

doğma büyüme Bornovalı olarak ;

saldır BEŞİKTAŞ :D

Ömer dedi ki...

Aferin akıllı çocuk :D