28 Kasım 2009 Cumartesi

14.Hafta | Sivasspor - BEŞİKTAŞ

Sivasspor - BEŞİKTAŞ
Tarih: 29 Kasım 2009
Saat: 20:00
Stad: Sivas 4 Eylül
Hakem: Bünyamin Gezer
Bizim adımıza istatistiksel bazda en garip sonuçlar Sivasspor maçlarında çıkıyor. Şöyle ki, Sivasspor'un Süper Lig'e çıktığı 2005/2006 sezonundan itibaren İnönü'de oynanan 4 maçta rakibimizi yenmişliğimiz yok (1 beraberlik 3 mağlubiyet) ama Sivas'ta da yenilmişliğimiz yok (3 galibiyet 1 beraberlik). Bu tablo daha da garipti aslında (İnönü'de 3'te 0, Sivas'ta 3'te 3 gibi) ama geçen sene alınan iki beraberlik ile bir nebze olsun normal bir hale geldi.

Geçen sezon şampiyonluk yolunda yarıştığımız Sivasspor ile bu sezonki Sivasspor arasındaki farkları sıralasak İstanbul'dan Sivas'a yol olur herhalde. Fazla izlemedim bu yıl. İzleyenlerin yorumlarına göre hücumda pozisyon üreten ancak beceriksizlik nedeniyle sonuca gidemeyen, savunmada ise rakiplerine bol pozisyon veren bir takım haline gelmişler.

Fenerbahçe ve Manchester United maçları illa ki takıma güven anlamında çok şey katmıştır. Hatta normal bir Türk takıma rehavet getirir. Ancak Sivok-Ferrari, Ernst-Fink dörtlüsü ile çıkacak bir takımın en azından savunmada rehavetten doğacak bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Hücum hattında aynısını söyleyebilir miyiz, onu Pazar günü göreceğiz...

Galatasaray'ın 3 puan kaybettiği bu haftada, ikincilik şansı doğmuşken bu fırsatı tepmemek dileğiyle...

SALDIR BEŞİKTAŞ!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Sivasspor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10

Hiç yorum yok: