8 Kasım 2009 Pazar

12.Hafta | Trabzonspor 0-2 BEŞİKTAŞ

- Bu maç için geçen sezon İnönü'de oynanan maçın kopyası dersek yanlış olmaz herhalde. Tek fark bizim o gün gerekli baskıyı kurmamıza rağmen sahadan 1 puan ile ayrılmamız, bugün ise baskıyı yiyen tarafken deplasmandan 3 puan ile dönmemiz.

- Kritik ve büyük maçlarda neden genelde Hakan'ı kalede görüyoruz? Fenerbahce maçında Rüştü'yü mü göreceğiz yine kalede? Bununla ilgili ayrı bir yazı yazmayı düşünüyorum maçların listesini çıkararak ama burada da yazmadan geçmeyeyim dedim.

- İsmail artık formayı bırakmaz değil mi? Son iki haftada 1 gol 1 asist. Yaptığı asistin dakikası 90+3. Soldan kaptırmış gidiyor yorulmak nedir bilmeden.

- Yusuf-Tabata değişikliğine eyvallah, ancak Yusuf'un çalım sevdasına yakınındaki arkadaşlarına basit paslar vermek yerine zoru denemesi yüzünden defansın zor anlar yaşamasını sevmiyorum.

- Ernst, Ernst, Ernst...Ne denilebilir ki sana? O attığın gol insan işi değil, o kadar söyliyim...

- Uğur'un Wolfsburg maçında bir olumlu pas dahi yapmamışken, bu maç ilk 11'de sahaya sürülmesi maçın en tuhaf hamlesidir bence.

- 11 Kasım 2008'de çok da iyi oynamadan 1-2 yeniyoruz Trabzonspor'u deplasmanda. 7 Kasım 2009'da yine bir şey oynamadan bu sefer 0-2 yeniyoruz. Son 6 resmi Trabzonspor maçında 4 galibiyet 2 beraberlik. Avni Aker'deki son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik.

- Ligde attığımız gol sayısı "10". Ve ancak 10.golde bir oyuncumuz "2 gol"e ulaştı. Ernst'in golü ile 9 golü 9 ayrı oyuncumuz atmış oldu. Bobo bu seriyi 10.golde bozdu.
- Gol sevinçlerimiz geçen sezon olduğu gibi bu yıl da muazzam. Maç sonu diğer oyuncuların Hakan'ı kutlaması, sarılması ve iki golden sonra da sevinç yumağına dönülmesi sonucunda harika kareler çıkmış ortaya.

- 6 maçlık seri ve önümüzde Fenerbahçe maçı. Gel de şimdi 15 gün bekle...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Trabzonspor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - 2009/10 İstatistikler

5 yorum:

SirEvo dedi ki...

Uğur'u versek bizim Anadolu takımlarından biri, yeminle oynatmazlar. O kadar vasıfsız o kadar ezik, o kadar gereksiz bir oyuncu ki, yazıklar olsun bu adam BJK'de forma bulabiliyorsa.

İsmail aynen devam etsin. Bi' tarafları hiçbir zaman kalkmasın, çizgisini korusun. Defansif özelliklerini geliştirsin.

Ernst aştı kendini. Fink ile kıyaslayınca Ernst bildiğimiz Ortasaha Generali oluyor. Fink'ten cacık olmamaya devam ediyor.

İlk yarıdaki taktiği hiçbir Anadolu takımı şimdiye kadar yapmamıştır, blogta da yazdım zaten. Yakışmıyor Denizli, yakışmıyor.

Hakan bugün doping falan mı almış acep? Aşmış kendini. :))

Ferrari olmasa bu takımın hali ne olurdu acayip merak ediyorum ben...

Bobo o kaçırdığı golden sonra iyice gözümden düştü. Zaten sevmiyordum da, uzasın gitsin bu takımdan ya.

SirEvo dedi ki...

- 6 maçlık seri ve önümüzde Fenerbahçe maçı. Gel de şimdi 15 gün bekle...

Niye 15 gün bekliyorsun yav? :)
Fener maçına ara mı var?

Ömer dedi ki...

Evet, Dunya Kupasi Play-off maclari nedeniyle gelecek hafta ligde mac yok. Fenerbahce maci 21 Kasim Cumartesi oynanacak.

SirEvo dedi ki...

Ohoo paso ara... :)

Pamukk dedi ki...

geçen sene inönüde tek pozisyonla gol atıp 2 puanımızı yemişlerdi heralde o maçın iadesi oldu. ilahi adalet. bir de hakan için ilahi adalet maçı.