14 Ekim 2009 Çarşamba

Tello nereye gidiyor?

Yukarıdaki kadrolar Şili'nin son 3 Dünya Kupasi eleme maçındaki kadroları. En soldaki 11 Ekim'de oynanan Kolombiya maçının, ortadaki 9 Eylül'de oynanan Brezilya maçının ve sağdaki de 5 Eylül'de oynanan Venezuela maçının ilk 18'i.

Görüldüğü üzere son 3 maçta da Tello ilk 18'de yok. Ancak resmi sitemize bakarsanız Tello her milli maç arasında milli takım kampına katılmak için Şili'ye gidiyor. Gitmesine gitsin de, Tello neden hiç ilk 18'e giremiyor? Ve neden ilk 18'e alınmamasına rağmen sürekli milli takıma çağrılıyor?

Hatırlanacağı üzere kendisi milli takım kampından yorgun döndüğü için Galatasaray derbisinde forma giymemişti. İlginç olan, Tello'nun o dönemdeki milli maçlarda da -yukarıda görüldüğü üzere- forma giymemiş olması.

Daha da ilginç olan Tello'nun 2010 Dünya Kupası elemelerinde Şili'nin oynadığı 17 maçta sadece 1 kez şans bulup, 18 dakika forma giymesi (kaynak). 17 maçta 1 kez forma şansı verilmiş bir oyuncunun, her milli maça çağrılması biraz garip değil mi ?

Haliyle başlıktaki soruyu soruyorum; Tello nereye gidiyor? Bunların hepsi birer tesadüf mü? Yoksa başka işler mi dönüyor? Merak etmekteyim açıkcası...

Ek bilgi: Şili'nin kadro bilgileri fifa.com'dan alınmıştır.

1 yorum:

Pamukk dedi ki...

gezmeye gidiyo galiba bu sene aklı hiç burda olmadığına göre