16 Ekim 2009 Cuma

TBL 1.Hafta | Darüşşafaka - BEŞİKTAŞ

Darüşşafaka - BEŞİKTAŞ
Tarih: 17 Ekim 2009
Saat: 16:00
Salon: Ayhan Şahenk

Nihayet geldi çattı beklenen gün. TBL'de sezonu Cumartesi günü açıyoruz. Darüşşafaka ile deplasmanda karşılaşıyoruz. Rakibimiz Türkiye Kupası elemelerinde ne kadar lige hazır gözükmese de bizim temkinli olmamız lazım. Ayrıca maçın Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda olduğunu da unutmamak lazım. Sert potaları ile ünlü bu salon her daim korkutur basketbolseverleri.

Hatırlanacağı üzere takımımız geçen sezona 7'de 1'lik bir başlangıç yapmış, ardından oynadığı 23 maçta 17 galibiyet almasına rağmen ligi beşinci bitirebilmiş ve Play-off'a daha ilk turda saha dezavantajı nedeniyle veda etmişti. Bu ayrıntılar lige iyi bir başlangıç yapmanın ne kadar önemli olduğunu yeterince gösteriyor.


Bu arada sezonun başlangıcıyla ilgili duyduğum heyecan nedeniyle bir seri tahminde bulunmak istedim. Fikstürümüzü aldım önüme ve bana göre kazanıp kazanamayacağımız maçları çıkardım. Sonuç; 21 galibiyet 9 mağlubiyet. Sezon sonunda bu yazıyı açıp baktığımda kaç maçın tahminini doğru tutturduğumu göreceğim acaba, merak etmiyor değilim :) .

Kazanarak başlamak için SALDIR BEŞİKTAŞ!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - Darüşşafaka 79-86 BEŞİKTAŞ 2008/09

Hiç yorum yok: