16 Ekim 2009 Cuma

9.Hafta | BEŞİKTAŞ - Kasımpaşa

BEŞİKTAŞ - Kasımpaşa
Tarih: 17 Ekim 2009
Saat: 20.00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Hüseyin Göçek
Futboldan ve alınacak skordan önce tribünleri ve halini düşünüyor olacağız yine. Sahaya çıkacak ilk 11'de kimlerin yer aldığından çok, santra ile birlikte yaşanacakları merak edeceğiz yine. Her Demirören aleyhine yapılan tezahuratta "oley" çekeceğiz içimizden, ne yazık ki takıma yapılan tezahuratlarda bile kısmen bir mutsuzluk ve umutsuzluk kaplayacak içimizi.

Yapılacak 3-5 puan kaybı bize bir şey kaybettirmez ama yarın yaşanması olası olaylar bu tribünden ve camia'dan çok şey götürebilir veya tribüne ve camia'ya bir şeyleri geri kazandırabilir. Bu yüzden bizi bu hale getirenleri, bizi bu ikileme sürükleyenleri 90 dakika protesto edelim. Edelim ki, bir an evvel tartışmamız gereken şeylere; futbola, taktiğe tekniğe, puan durumuna, fikstüre, rakiplerimize odaklanabilelim tekrar...

Sahada saldır BEŞİKTAŞ, tribünde 90 dakika susma BEŞİKTAŞLI...

* BEŞİKTAŞ forması ile ilk maçına 10 Şubat 2006 tarihinde Diyarbakırspor çıkan ve o karşılaşmada 1 de gol atan Bobo Deivson, Kasımpaşa maçında forma giydiği takdirde Süper Lig'de 100. maçını oynayacak. Bobo, forma giydiği 99 lig maçında 37 gol attı.

* İki takım Cumartesi günü ligde 15.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 14 maçın 11'ini biz kazandık, 3 maç ise beraberlik ile sona erdi. Kasımpaşa lig tarihinde bizi hiç mağlup edemedi. Bu 14 maçta, bizim 29 gol atarken, Kasımpaşa ise 5 gol atabildi.

* Kasımpaşa'nın en son Süper Lig'de yer aldığı 2007/08 sezonundaki maçları 2-1 (Olimpiyat) ve 4-2'lik (İnönü) skorlarla biz kazandık.

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Kasımpaşa - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - 2009/10 İstatistikler

1 yorum:

inönü cehennemi dedi ki...

bana görede bugün yine taraftar konuşulacak ve yine bölünme olucak ben hatta kapalı alta bile girmek isemiyorum ordaki rezilliği görmek istemiyorum