2 Ekim 2009 Cuma

8.Hafta | BEŞİKTAŞ - Denizlispor

BEŞİKTAŞ - Denizlispor
Tarih: 3 Ekim 2009
Saat: 20.00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Fırat Aydınus
Başlığa "BEŞİKTAŞ - Denizlispor" mu yazsam, "BEŞİKTAŞ vs. Denizli" mi yazsam, bir süre karar veremedim. Malum, takımımız rakip ile olduğu kadar kendi teknik direktörüyle de boğuşuyor her maç. Saçma kadro seçimleri, tuhaf oyuncu değişiklikleri artık vazgeçilmezimiz oldu. Kadrolar açıklandığında bu sefer kim çıkacak şapkadan diye bekliyoruz...

Bir Denizlispor maçının bu kadar kısa sürede bir "beklenti" değişimine uğrayacağını hiç birimiz düşünmezdik herhalde. 30 Mayıs 2009'da "şampiyonluk" beklentisi içerisindeydik, 3 Ekim 2009 itibariyle ise "tepki, protesto" beklentisi içerisindeyiz. Bizi bu hale getirenler, BEŞİKTAŞ'ı bu kadar kötü yönetenler utansın. Eğer yüzleri var ise tabii.

Benim de öncelikli beklentim herkes gibi bir tepki, bir protesto. Protestolar artacaksa, daha şiddetli olacaksa yenilgiye bile hayır demem. Ha bir eksik, ha bir fazla. Ha yenilgi serisi 4 maç olmuş, ha 5. Çok bir şey farketmez. Ancak bu yönetimden kurtulmalıdır BEŞİKTAŞ. Ve bunun için tribüne gelen taraftar da elinden geleni yapmalıdır...

Bu maç ile ilgili söylenebilecek başka da bir şey yok sanıyorum...

* Takımımız, geçen sezon Fırat Aydınus'un yönettiği tek maçını da kazandı.
10.Hafta: BEŞİKTAŞ 5-2 Kocaelispor

* İki takım Cumartesi günü ligde 37.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 36 maçın 24'ünü biz, 4'ünü Denizlispor kazandı, 8 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 64 gole, Denizlispor 34 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce İnönü'de oynanan 18 lig maçının 13'ünü biz kazandık, 4 maç ise berabere sonuçlandı. İnönü'deki maçlarda Denizlispor bizi 1 kez mağlup edebildi. Bizim attığımız toplam 32 gole, Denizlispor 14 gol ile cevap verdi.

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Denizlispor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - 2009/10 İstatistikler

Hiç yorum yok: