30 Ekim 2009 Cuma

11.Hafta | BEŞİKTAŞ - Ankaragücü

BEŞİKTAŞ - Ankaragücü
Tarih: 31 Ekim 2009
Saat: 20.00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Halis Özkahya
Rakip Ankaragücü mü, Ankaraspor mu kestirmek zor. Malum hem yonetimler hem kadrolar bir güzel birleşti. 45 civarı oyuncuları varmış an itibariyle. Futbolcular ara sıra idmandan kaçsa teknik heyet çözemeyecek olayı, öyle bir haldeler. :) Tabii bu kadar takviyeden sonra güçlendikleri de doğru. Taraftarları da baya ümitli İnönü'den puan ile ayrılma konusunda. Ancak Hikmet Karaman'ın tuhaf kadro seçimleri ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle ümitsiz olanlar da var.

Bizim aklımız ise tribün bazında olmasa da takım bazında Wolfsburg maçında olacak muhtemelen. Oyuncuları bu maça motive etmek zor olsa gerek. Ancak ligdeki galibiyet serisini de sürdürmek lazım. Wolfsburg maçı öncesi ağzımızın tadı bozulmasın durduk yere değil mi?

Ferrari-Sivok-Ernst üçlüsü geri dönüyor. Bilindik sakatlara yeni eklenen birileri çok sükür yok. Sivok'un yanında Ferrari, önlerinde Fink-Ernst ikilisi mi oynar yoksa şapkadan 1 hafta aradan sonra yine tavşan mı çıkar, hep birlikte göreceğiz. 3 puanı alıp zorlu Trabzonspor (D) - Fenerbahçe - Sivasspor (D) üçlemine 21 puan ile girebiliriz umarım...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Cumartesi günü ligde 93.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 92 maçın 63'ünü biz, 7'sini Ankaragücü kazandı, 22 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 172 gole, Ankaragücü 63 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce İstanbul'da oynanan 46 lig maçının 37'sini biz, 2'ini Ankaragücü kazandı, 7 maç ise berabere sonuçlandı. Ankara'daki maçlarda bizim attığımız toplam 97 gole, Ankaragücü 28 gol ile cevap verdi.

* Ankaragücü'ne en son 2001/02 sezonunun 2.yarısındaki (17 Şubat 2002) maçta 1-2 mağlup olduk. Ardından oynanan 14 lig maçının 13'ünü biz kazandık, 1'i berabere bitti (2003-04, Ankara'da).

* Halis Özkahya bu sezon ilk kez bir maçımızı yönetecek.

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Ankaragücü - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - 2009/10 İstatistikler

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

"Ferrari-Sivok-Ernst ikilisi geri dönüyor"
Sivok ve Ferrari'yi tek adam mı saydın hocam. :P
Üçlüsü olacakdı sanırım gözden kaçmış.

Ankaragücünü rahat geçip wolfsburg'a moralli çıkacağımızı düşünüyorum ben.

Ömer dedi ki...

Sorma hocam. Ben Ferrari cezali saniyordum, sonucta direkt kirmizi kart gordu. Iki mac ceza alir saniyordum ama basinda yarin geri donecegi yazilmis. Ben de ilk once Ferrari cezali yazmistim yazida, sonra duzeltirken orasi gozumden kacmis :D sagol uyari icin.