20 Eylül 2009 Pazar

Gaziantep'e Başkan Olsana.... ; 0-1

Kayserispor'un yaptığı pislikler ve İstanbul BŞB'nin izinden gitmeleri, Süleyman Hurma'nın sonuna kadar hakettiği küfürler, hakemin yatıp kalkmayanlara gösterdiği tölerans, yönetime gösterilen tepkiler, takımın hala gol sorunu çekiyor olması, 6.hafta itibariyle lige havlu atmamız vs vs... Yazacak çok şey var aslında.
Mağlubiyete sevinilmeli mi, üzünülmeli mi çözemedim bir kere. Bir yanım üst üste alınan 3.yenilgiye ve bugün tribüne yerini almış taraftarlarımız için üzülüyor. Bir yanım her şerde bir hayır vardır, misal Metalist maçı, belki bu da hayırlı bir yenilgidir diyor. Bir yanım ne olursa olsun bu yönetim gitmez ki diyor, bir yanım belki ligden koparsak Ocak'a kadar değişen bir şeyler olur diyor.

Herşey bir yana taraftarımızın hakkını vermek lazım. Süleyman Hurma'ya yapılan tezahuratlar, Fabian Ernst'e verilen destek ve yönetime yapılan protesto harikaydı. Hele hele Gaziantep'e başkan olsana tezahuratı cuk oturdu. Tepkilerden çekindiği için kendi stadına gelemeyen bir baskan, hala ne yüz ile başkanlık yapmak ister? Yoksa yeterince sömüremedi mi BEŞİKTAŞ'ın kaynaklarını? O da ayrı bir mevzu.

8 resmi maçta alınan 1 galibiyet. Atılan gol sayısı 3. Toplanan puan 6. Son 5 resmi maçta gol yok. İstatistikler böyle böyle devam eder. Peki devamında ne olur? Gol orucumuzu haftaya Ankaraspor'a karşı 3 gol ile bozarız (!!!). Yarın, bilemedin 1 hafta veya 1 ay sonra Mustafa Denizli gönderilir. Başkan kalır. Biz bu filmi ezbere biliyoruz. Hadi bakalım, bir sil baştan daha...

Maçın başında söylendiği gibi;
En büyük sen değil misin?
Aldırma Kartal, aldıma.


Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Kayserispor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - 2009/10 İstatistikler

Hiç yorum yok: