6 Eylül 2009 Pazar

Finaldeyiz!: Oostende 80-84 BEŞİKTAŞ

Bu sefer daha da uzun sürdü skordan haberdar olmam. Neyse ki yine yüzümüzü güldürecek bir sonuç geldi Belçika'dan. Takımımız, Spirou Charleroi'dan sonra bir Belçika ekibini daha kupa dışına itti ve 84-80'lik skor ile finale yükseldi.

Belçika ekibinin resmi sitesinde kendi dillerinde yazılmış bir maç yazısı var ancak ne yazık ki ben bir şey anlayamıyorum. Sadece periyod skorlarını çözebildim. İlk periyodu 24-20, ilk yarıyı ise 42-32 yenik kapamışız. Ancak pes etmeyerek mücadelemizi devam ettirmişiz. Üçüncü periyod 62-62 eşitlikle geçilirken, son periyodda maçı lehimize çevirip 80-84 kazanmışız.

Haber basketbol sitelerine ve resmi sitemize düşünce daha iyi anlarız ne olup bittiğini. Ancak nasıl kazanılmış olursa olsun, 3 gün önce 15 sayı farkla mağlup olduğumuz ekibi, böylesine prestijli bir turnuvada safdışı bırakmak harika. Tebrikler oyuncularımıza ve teknik heyetimize.

Finalde ise Pazar günü TSİ 19.00'da Fransiz ekibi BCM Gravelines ile karşılaşıyoruz. Buraya kadar yükselmişken kupayı almazsak olmaz.

Hiç yorum yok: