24 Eylül 2009 Perşembe

7.Hafta | Ankaraspor - BEŞİKTAŞ (Allahınızdan Bulun!)

Ankaraspor - BEŞİKTAŞ
Tarih: -
Saat: -
Stad: -
Hakem: -
Binbir sıkıntı çektirmiş, ekran başında çılgına döndürmüş, saç baş yoldurtmuş bir 1-0'lık galibiyeti, 3-0'lık bir hükmen galibiyete tercih ederim. Hatta puan kaybı olası bir 90 dakikayı izlemeyi bile 3-0'lık galibiyete tercih ederim. Bu iki seçenek de BEŞİKTAŞ'sızlıktan, BEŞİKTAŞ'sız geçecek bir haftasonundan çok daha iyidir benim nazarımda.

Eğer yarın sahada olsak öncesinde heyecan, içerisinde aşk, sonrasında yoğun bir duygu akımı yaşayabileceğimiz bir 90 dakika olurdu elimizde. Yorucu geçen bir haftanın ardından diğer 16 takım mücadele ederken, biz de bu haftasonunu pas geçmemiş olurduk. Özlem giderirdik aşkımızla. Son 3 maçın sonucu yenilgi olsa da, mutlu ederdi bu bizi.

Ankaraspor'u ve onu yönetenleri sevmezdim. Artık nefret ediyorum. Beni BEŞİKTAŞ'ımdan yok yere uzaklaştırdılar. 19 Eylül'den 30 Eylül'e kadar hasret kalmamı sağladılar. Umarım en kısa sürede hakettikleri cezaları da çekecekler.

En büyük yıkımı bu maça gitme planları yapan renkdaşlarımız yaşamış olsa gerek. Biraz daha bekleyeceğiz hasretle, yapacak bir şey yok. Hasretin sonunda da Moskova'dan 3 puanı çıkartıp geleceğiz İnönü'ye, Denizlispor karşışına inşallah..

Not: Ankaraspor'un durumu 30 Eylül'de kesin olarak belli olacakmış. Çarşamba günü maç sonrası (!) yazısı mı yazacağız, yoksa bu yazıyı Süper Lig 2009/10 etiketinden çıkartıp, yeni bir maç yazısı mı yazacağız, hep birlikte göreceğiz...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Ankaraspor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - 2009/10 İstatistikler

Hiç yorum yok: