19 Eylül 2009 Cumartesi

6.Hafta | BEŞİKTAŞ - Kayserispor

BEŞİKTAŞ - Kayserispor
Tarih: 19 Eylül 2009
Saat: 21.00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Bünyamin Gezer
Yeni sezon fikstürü çekilirken taraftarımızın en çok beklediği maçlardan biriydi Kayserispor maçı. Hatta ilk oynayacağımız maç seyircisiz olacağı için ilk 2 haftada karşılaşmayı da istemiyorduk. Geçen süreçte yazın yaşananlar bir nebze unutulmuş olsa da, yarın eğer gelirse Recep Mamur, ki sanmıyorum, ve Süleyman Hurma illa ki tepkilerden nasiplerini alacaklar. Bu iki cambaz her türlü tepkiyi haketti. Umarım hakettikleri (!) gibi karşılanır, 90 dakika öncesinde, süresince ve sonrasında bir dakika dahi rahat edemeden stadımızı terkederler.

Takıma ilgili yazılabilecek çok bir şey kalmadı. Neye ihtiyacımız olduğu ve neyin zorunlu hale geldiği gayet açık. Yarın ki maçtan sonra sorunlarımızla ilgilenmek için 11 günümüz olacak. Bu yüzden ilk etapta önemli olan yarın ki maçı kazanmak ve bir nebze olsun rahatlamak. Ardından sorunlarımızı çözmek için belli bir süremiz olacak Moskova deplasmanına gidene kadar.

Ancak elbette görmeyi istediğim bazı şeyler var. Son iki maçtır çabalayan Serdar Özkan'ın aynı çizgide devam ederse 90 dakika sahada tutulması, Nihat'ın tek forvet olmak yerine, Nobre'nin yanında/arkasında sahaya sürülmesi ve Ernst'in yanında Fink'in yer alması gibi. Bakalım hocamız bu istediklerimden kaçını gerçekleştirecek, merakla bekliyorum.

Biraz da rakamlardan bahsedelim;

* Takımımız, geçen sezon Bünyamin Gezer'in yönettiği 5 maçtan 4'ünü kazandı, 1'inde yenildi.
1.Hafta: Antalyaspor 2:3 BEŞİKTAŞ
TK 2.Grup Maçı: Trabzonspor 1:2 BEŞİKTAŞ
13.Hafta: Fenerbahçe 2:1 BEŞİKTAŞ
21.Hafta: Gaziantepspor 0:3 BEŞİKTAŞ
TK Final Maçı: BEŞİKTAŞ 4-2 Fenerbahçe

* İki takım Cumartesi günü ligde 29.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 28 maçın 16'sını biz, 6'sını Kayserispor kazandı, 6 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 42 gole, Kayserispor 26 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce İnönü'de oynanan 14 lig maçının 12'sini biz kazandık, 2 maç ise berabere sonuçlandı. İnönü'deki maçlarda Kayserispor bizi hiç mağlup edemedi. Bizim attığımız toplam 30 gole, Kayserispor 7 gol ile cevap verdi.

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Kayserispor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - 2009/10 İstatistikler

1 yorum:

Smyrna dedi ki...

1-0 falan da kesmez 2-0, 3-0 yenmek lazım. takım sudan çıkmış balık gibi. gol atmayı unuttuk resmen...