18 Ağustos 2009 Salı

Tello, Tello O o o...; 2-0

Maçı dönüş yolculuğunda olduğum için izleyemedim. Uçak perona yaklaşır yaklaşmaz telefonu açtım ve skoru sms yolu ile ogrendim. Bu yüzden çok sey yazamıyorum ama yine de daha sonra izlenen 4 dakikalık özet görüntülerden çıkardığım bazı şeyler var. Mesela Tello'nun harika iş çıkardığı, Holosko'nun hırsından hiç bir şey kaybetmediği, Nihat'ın içten içe ilk gol stresi çektiği ve bu yüzden bazı pozisyonlarda bencil davrandığı, yine Nihat'ın çok hırslı oldugu ve taraftarsız maçların hiç bir anlamının olmadığı.


Tello'nun maçın kaderini değiştirmesi açısından Antalyaspor'a karşı geçen sezonun 2.yarısında oynanan maça (1-0, Tello müthiş fuze!), gollerin geliş dakikalarına bakarsak geçen sezonki Türkiye Kupası grup maçına (3-0, 72-75-77.dakikalar), sonuç olarak ise geçen sezon ki tüm 5 maça benzemiş bir karşılaşma oynanmış da diyebiliriz.

Bobo-Antalyaspor istastistiğinin yanısıra Tello-Antalyaspor'u da eklemek gerek bundan sonra. Yalnız Tello'nun olayı farklı. Adamın Antalyaspor'a attığı tüm goller jeneriklik, nasıl bir tesadüftür bilinmez... :)

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Antalyaspor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10

Hiç yorum yok: