16 Ağustos 2009 Pazar

2.Hafta | BEŞİKTAŞ - Antalyaspor

BEŞİKTAŞ - Antalyaspor
Tarih: 17 Ağustos 2009
Saat: 21.00
Stad: BJK İnönü Stadı
Hakem: İlker Meral

Bir Pazartesi maçı. En son geçen sezon 6.haftada Hacettepe'yi konuk ettiğimizde Pazartesi günü oynamıstık. Rakip Antalyaspor. Geçen sezon 5 kez karşılaşmış 5'inde de mağlup etmiştik. Bir ara öyle bir hal almıştı ki, 3 günde bir Antalyaspor ile oynuyorduk. Kendileri geçen sezon ilk 7 haftada 1 puan alabilmişti. O puanı da Galatasaray deplasmanında almışlardı. Rakibi ciddiye almamak gibi bir hata lüksümüz yok.

Hakem İlker Meral, geçen sezon tek maçımızı yönetti. Ankaraspor'a sahamızda 3-1 mağlup olduk lig maçında. Dezavantaj macın seyircisiz oynanacak olması. -Yanılıyor olabilirim- Benim hatırladığım stadımızda seyircisiz oynadığımız son maç 2007/08 sezonundaki Türkiye Kupası grup maçı, Ankaraspor'a karşı.

Hücümdaki beceriksizliğimizin son bulduğu, sezonun ilk 3 puanını alacağımız, Nihat'ın performansıyla medyayı susturacağı bir maç olması dileğiyle... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Not: Fabian Ernst'in ilk kez BEŞİKTAŞ formasını giydiği maç bir Antalyaspor maçıydı (3-1 galip geldiğimiz Türkiye Kupası çeyrek final 2.maçı) Foto bu yüzden seçilmistir.

Hiç yorum yok: