1 Haziran 2009 Pazartesi

HENTBOL TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ!

İlk maçın sonucunu yazıp, ardından futboldaki şampiyonluk rüyasına bırakmıştık kendimizi. Kendimize geldiğimizde bir haber daha aldık. Hentbol Takımımız da, futbol takımımız gibi DUBLE yapmıştı!
Cumartesi günü Denizlispor maçımızdan sonra havalimanında uçağımızın kalkmasını beklerken, NTV'de bir altyazı sayesinde öğrendim 2.maçımızı kazandığımızı. Ankara BŞB'yi 30-28 yenmiştik ve İzmir BŞB de Yenişehir Belediyesi'ni yendiği için, 2 takımın matematiksel olarak kupa şansı kalmamıştı. İzmir BŞB ile final maçını oynayacaktık.
Final maçını TRT 3 veriyordu ancak o saatlerde İnönü'de şampiyonluk kutlamalarında olduğumuz için bu maçı da izleyemedik. Arkadaşlarla irtibatı kurup, bu sefer haberler aldım maç ile ilgili. İlk yarıyı 15-11 önde bitirdiğimizi öğrenince, kupa'nın bir kulpunu ele geçirdiğimizi düşündüm. Maç sonunda da yanılmadık çok şükür. Takımımız, İzmir BŞB'ni 31-23 mağlup ederek, DUBLE yaptı.
Oyuncularımıza ve teknik heyetimize çok teşekkürler. Antalyalı renkdaşlarımızdan takımımızı destekleyenlere de teşekkürler tabii ki. Umarım bu başarıyı da birer kol saati ile geçiştirmeye kalkmaz birileri!

Bu arada güzel de bir istatistik vereyim; Bu kupa ile takımımız son 5 sezonda 10.kupasını kazanmış oldu! Nice kupalara daha, hep birlikte inşallah...
Not: Futboldaki şampiyonluk ile ilgili yazacağım nacizane yazıları, koyacağım fotoğraf ve videoları bir iki gün erteliyorum. Tek sebebi Hentbol Takımımız'ın başarısının en azından bu blogda göz önünde olmasını sağlamak. Onların bu güzel başarısı saman altı edilmemeli. Onlar da gündemde olmalı, herkes de bu başarının farkına varmalı. Bu yüzden böyle bir uygulamayı uygun gördüm.

Hiç yorum yok: