23 Haziran 2009 Salı

Güle Güle

Buruk bir ayrılık değil bu. Şaşırtıcı sadece. O da bu hareketi Gökhan Zan'dan beklemediğim için değil, genel olarak futbolculara akıl sır erdiremediğimden.

31 Mayıs günü İnönü'deki kutlamalarda binbir tur atan, kupayı diğer oyunculardan kaptığı gibi koşmaya başlayan, ne yapacağını şaşıran bir adamın aradan 1 ay geçmeden büyük bir soğukkanlılıkla ezeli rakibin formasını giymeyi kabul etmesi... Şaşırtıcı olan bu. Futbolcular cidden tuhaf kişilikler, buna iyice inandım artık (istinai durumlar hariç).

Gözlemlediğim kadarıyla transferine sevinenler olduğu kadar, bonservissiz gidişine takılanlar da oldu. Benim açımdan bu durum da bir sorun teşkil etmiyor. Galatasaray'ın bonservisi elinde olmayan bir Gökhan için 1 milyon euro'dan fazla bir miktar vereceğini hiç sanmıyorum. 1 milyon euro'ya kadar ki rakamlar ise BEŞİKTAŞ'ın bu oyuncuyu ve menajerini masaya oturtup sözleşmeyi uzattırması için değmez. Tabii bu benim şahsi düşüncem...

Hayırlı olsun BEŞİKTAŞ'ımıza.

Not: Foto İstanbul BŞB maçından.

1 yorum:

Blogspor dedi ki...

bencede çok şaşırtıcı bir durum.ama bu transfere çoğu beşiktaş taraftarı arkadaşım sevindi,neyse beşiktaş camiasına hayırlı olsun.