18 Haziran 2009 Perşembe

B Gençler Türkiye Şampiyonası

B Genç Futbol Takımımız, Türkiye Şampiyonası 2.Kademe maçları için Akhisar/Manisa'da. Dün başlayan ve yarın sona erecek 3'lü grup müsabakalarında yer alan Takımımız, oynayacağı 2 maç sonunda grubunu lider bitirebilirse 8'li finaller yükselecek. 8 takımın katılacağı finaller ise İstanbul'da yapılacak.

Turnuva statüsü gereğince kura çekimi dün oynanan ilk maçtan bir süre önce yapıldı. Takımımız, ilk gün maçında İnegölspor ile karşılaştı. İkinci yarının ilk 10 dakikası geçildiğinde kalesinde golü gören Takımımız, daha sonra toparlandı ve Sayim ile Hasan'ın golleri ile rakibini 2-1 mağlup etti.
Böylelikle 2.gün maçında, grubun bir diğer takımı Çanakkale Dardanelspor'un ile ilk günün mağlubu İnegölspor ile karşılaşacağı belli oldu. İlk günün galibi Takımımız ise Çanakkale Dardanelspor ile Cuma günü karşılaşacak.

Finallerin İstanbul'da oluşu nedeniyle bende çok heyecanlandım. BEŞİKTAŞ'sız geçen bugünlerin acısını çıkarmak için B Gençlerimizi final müsabakalarında desteklemek çok büyük bir fırsat. Umarım oyuncularımız ilk maçtaki başarılı performanslarını ikinci maçta da gösterir ve grubunu lider tamamlayarak bize onları destekleme fırsatını verirler.
Not: Maçın fotoğrafları Akhisarhaber.com sitesinden alınmıştır.

1 yorum:

pascal dedi ki...

helal olsun gençlerimize ama bir de aklı başında bir yönetim gelse de bu gençlerden yararlanabilsek...