7 Mayıs 2009 Perşembe

TBL 30.Hafta | BEŞİKTAŞ - Casa Ted Kolej

Tarih: 8 Mayıs 2009
Saat: 16.00
Salon: Akatlar Arena
Sezona çok kötü başlayan, ilk 7 maçında sadece 1 galibiyet alan Takımımız’ın geldiği nokta son maçlar öncesi 17 galibiyet 12 mağlubiyet lig beşinciliğini garantilemesine yetti. Ligin ilk 8.haftadan sonrasına bakarsak, tablo daha da güzelleşiyor; 22 maçta 16 galibiyet 6 mağlubiyet. Cuma günü bir aksilik olmazsa bu sayılar 23’te 17 olacak. Yani o ilk 7 haftanın bizi ilk 4’ten uzaklaştırdığını dahi söyleyebiliriz. Yine de eklemeliyim ki, 7.hafta sonunda küme düşme potasında bulunan takımın, hafta hafta yukarılara doğru tırmanışını, önce ilk 10’a, sonra ilk 8’e ve ardından 5-6.cılık yarışına girmesini izlemek çok keyifliydi.

Cuma günkü rakibimiz ise bizim gibi sezona kötü başlamış ancak bu kötü gidişata bir türlü dur diyememiş, yaklaşık 1-1.5 ay önce küme düşmesi kesinleşince yabancı oyuncularını da göndermiş Ted Kolej. Bakmayın 29 maçta 3 galibiyet alabildiklerine, biz Ankara’da zor yendik kendilerini (72-76). Zaten birçok maçı çok az farklarla kaybettiler bu sezon. Onların gitmesiyle Ankara’yı temsil etme yükü Telekom’un sırtına binecek, bu da hoş olmadı hani…

Normal sezon boyunca fazla süre alamayan oyuncularımız ve genç yeteneklerimiz forma giyerse hoş olur aslında. Onları izleyebilmek daha da hoş olurdu ama naklen yayın yok ne yazık ki.

Adettendir; SALDIR BEŞİKTAŞIM!
Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09 - 1.Maç sonu yazısı

Hiç yorum yok: