1 Mayıs 2009 Cuma

TBL 29.Hafta | Karşıyaka - BEŞİKTAŞ

Tarih: 2 Mayıs 2009
Saat: 16.00
Salon: Karşıyaka Arena
TV: Skytürk
Rakip Karşıyaka'nın Cumartesi günkü maç öncesi hala Play-off umudu ve hedefi var. Bu yüzden bu maçın muhakkak kazanılması gerekiyor onlar için. Bizim için ise olmazsa olmaz bir maç değil . Beşincilik için çekiştiğimiz Antalya BŞB'ne karşı ikili averajda bir üstünlüğümüz söz konusu. Dolayısıyla, ligi Antalya BŞB ile aynı galibiyet sayısında bitirmemiz bizi beşinci yapacak. Antalya BŞB de bu haftasonu lider Efes Pilsen ile deplasmanda karşılaşacak ve onların maçlarını kaybetmeleri halinde, bizim de bu maçı kaybetme lüksümüz olacak. Son maçımız haftalar öncesinden küme düşmeyi garantileyen Ted Kolej ile Akatlar'da. O maçı kazanmamız da beşincilik için yeterli.

Ancak Efes Pilsen-Antalya BŞB maçı bizim maçımızdan 1 saat sonra başlayacağı için bu riske girmemek en iyisi. Çıkıp oynayalım, kazanmaya çalışalım ve beşinciliği bu haftasonu garantileyelim..

2006/07 sezonunda biz yine beşincilik mücadelesi verirken, Karşıyaka yine orta halli bir sezon geçiriyordu, yine ligin son haftalarında İzmir'de karşılaşmıştık ve o maçı 56-63'lük skor ile kazanmıştık. İki takımın durumu o sezona benziyor, maçın sonucu da benzer inşallah....SALDIR BEŞİKTAŞIM!
Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09 - 1.Maç sonu yazısı

Hiç yorum yok: