25 Nisan 2009 Cumartesi

TBL 28.Hafta | BEŞİKTAŞ - Erdemirspor

Tarih: 25 Nisan 2009
Saat: 15.00
Salon: Akatlar Arena
TV: Spormax
İlk maça Galatasaray galibiyetinden bir hafta sonra çıkmış, ancak hiç beklemediğimiz farklı bir yenilgi almıştık. O galibiyet ile toparlanma sürecine giren Erdemirspor, ilk karşılaşma ile Cumartesi günü oynanancak ikinci karşılaşma arasında kümede kalma savaşı veren bir takım görüntüsünden kurtuldu ve Play-off'u zorlayan bir ekip haline geldi.
Bizim için de normal sezonun son 3 maçı büyük önem taşıyor. Geçen haftaki yenilgi sonrası tekrar altıncılığa düştük bilindiği üzere. 2-3-4. sıralarda da bir belirsizlik hakim hala. Ancak"- Cuma günü oynanan derbi maçından sonra gözüken o ki, ilk 4 içerisinde eleyebilme şansımızın bulunduğu tek takım olduğuna inandığım Galatasaray ligi 4. bitirecek. Dolayısıyla bizim lig sonuna kadar beşinciliği geri almamız şart. Bu açıdan final niteliğinde 3 maça çıkıyoruz. İlk Cumartesi günkü maç, ardından Karşıyaka deplasmanı ve son hafta oynanacak Ted Kolej maçı. 3'te 3 şart gibi bir şey bu hedef doğrultusunda...
Akatlar'da 13'de 8 yapan takımımız'ın, ligin ilk yarısında olduğu gibi bir sürprize uğramadan bu karşılaşmayı kazanması dileğiyle...SALDIR BEŞİKTAŞIM!
Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09 - 1.Maç sonu yazısı

Hiç yorum yok: