12 Nisan 2009 Pazar

Kabus gibi Pazar!

TSBL / Saran Anadolu 64-55 BEŞİKTAŞ
Günün ilk şok edici skoru Tekerlekli Sandalye Takımımız'ın maçından geldi. Maça kötü başlayan ve ilk yarıyı 21-9, devreyi ise 38-28 yenik kapatan takımımız, ikinci yarıda farkı kapatmak için elinden geleni yapsa da, 10 sayılık farkı eritemedi ve maçtan yenik ayrıldı. Takımımız, böylelikle oynadığı 9.maçında 2.mağlubiyetini almış oldu.

Hentbol / İzmir BŞB 30-30 BEŞİKTAŞ
Avrupa Kupası müsabakalarından sonra bugün erteleme maçında İzmir BŞB ile deplasmanda karşılaşan takımımız, sahadan 30-30 beraberlikle ayrıldı ve deplasmandan 1 puanla döndü. İlk yarı boyunca çekişme devam etti ve devreye 16-16'lık beraberlikle girildi. İkinci yarının da büyük bölümünde çekişme devam ederken, takımımız maçın sonlarına 3 sayı önde girdi. Ancak gerek defanstaki hatalar, gerek hakem hataları nedeniyle üstünlüğünü koruyamayan takımımız, maçı kazanamadı.,

Basketbol Bayanlar / BEŞİKTAŞ 62-84 Fenerbahçe
Ligde iki kez mağlup ettiği rakibi ile Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde de karşılaşan takımımız, kadrosunun yetersizliği nedeniyle sahadan 62-84'lük skor ile mağlup ayrıldı ve kupaya veda etti. İlk yarıda rakibine karşı direnç gösteren takımımız, aynı direnci maçın kalan kısmında gösteremeyince farklı yenilgiye engel olamadı.

Yönetimimizin sezon başından bu yana Bayan Basketbol Takımımız ile ilgili uyguladığı yanlış politikaların sonucunda böyle bir farklı yenilgi almak bizleri çok üzdü. Umarız artık bu şubenin yetkilileri de görevlerini layıkı ile yerine getirirler ve bir kez daha böyle acı verici bir tablo ile karşılaşmayız!

İstatistikler
Anna De Forge 15 sayı 4 ribaund 3 asist
Gergena Branzova Erdenay 14 sayı 6 ribaund 1 asist
Naile İvegin 14 sayı 5 ribaund 2 asist
Liron Cohen 11 sayı 4 ribaund 3 asist
Müjde Yüksel 4 sayı 3 ribaund
Tuğba Taşçı 4 sayı 2 ribaund 1 asist
Seda Tekindağ 0 sayı 1 ribaund 1 asist

Hiç yorum yok: