8 Mart 2009 Pazar

Kolayı zor yapmak... 2-3

İlk 18 dakikada 2 gol gelince ister istemez "galiba rahat bir maç izleyebileceğiz en sonunda" diye düşündüm. Ancak bunu düşünürken BEŞİKTAŞ'lının rahat maç izleme lüksünün olmadığını unutmuşum. Patiyo hatırlattı 20.dakikada. Kolayı zor yapmakta üstümüze yok, bir kez daha anladık bugün.

- Delgado güzel bir gol attı. Daha sonra oyundan çıkana kadar olumlu bir şey yaptığını görmedim. Haftalardır Tello oyuncu kurucu olarak sahadayken, bir de Delgado'ya niye tahammül ediyoruz, anlamıyorum.
- Bobo için 90 dakikayı genel olarak ele alsak "kötü oynadı" diyebiliriz. Ancak bakıyoruz 1 gol atmış, 1 asist yapmış. Forvetleri çiftlemenin bir getirisi desek yanlış olmaz herhalde.
- Nobre 4 gün önce sakatlandı. Dedim ki belki kıymetini anlarız oynamayınca. Lig Tv stada bağlandı, bir de ne görelim. Nobre sahada. Yetmiyor, bir de gol atıyor. Daha ne demeli ki ?
- Fabian Ernst. Seni izlemek, futboldan zevk almaktır.
- Ekrem'in düşüşü devam etti. Ancak onun yerine Deli İbo neden çıkarıldı, onu da anlayamadım. Serdar Kurtuluş yine yokları oynuyor bu arada.
- Maça Hakan ile başlanmasını da doğru buluyorum. Kendisine ligde de ara sıra şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

İnönü'de mükemmel olan bir taraftar topluluğuna sahibiz. O performansı bir de deplasmanlara taşıyınca bu ülkede tribün bazında rakibimiz kalmıyor. Bırakın rakibi, yanımıza yaklaşanı bulmak bile zor. Helal olsun hepsine.

İlk kez 3 maç üst üste kazandık. Ankara'dan yine 3 gollü bir galibiyet ile ayrıldık. Ve üst üste 3.deplasmanımızı 3 gollü bir galibiyet ile kapattık. En son 13.haftada ikinci durumdaydık, 9 hafta sonra yerimize geri döndük. Haftaya kazanırsak, Sivas deplasmanından lider olarak bile dönebiliriz...

Bir engel daha öyle böyle aşıldı...
Dediğimiz gibi; Şampiyon olacağız BEŞİKTAŞIM bu sene!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Hacettepe - 2008/09 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2008/09 - 6.hafta / BEŞİKTAŞ - Hacettepe

2 yorum:

Smyrna dedi ki...

başlık tam bi Beşiktaş klasiği...

Ömer dedi ki...

Valla oyle. Rahat batiyor derler ya, aynen o misal.