23 Mart 2009 Pazartesi

Basketbol Bayanlar | Normal sezonu beşinci tamamladık...

Normal sezonun son haftasında Galatasaray'a yenilerek, ligi dördüncü bitirme şansını geri tepen Bayan Basketbol Takımımız, ligi 20 maçta aldığı 12 galibiyet 8 mağlubiyet ve 32 puan ile beşinci sırada tamamladı. Takımımız bu sonuç ile Play-Off'a çeyrek finaline yükselme şansını elde etti.

Play-Off çeyrek finali'nde ligin son haftasında yenildiği Galatasaray ile eşleşen takımımız, 3 galibiyet alacak takımın yarı finale yükseleceği seriye 1-0 yenik başlayacak. Rakibimiz, seriye 1-0 önde başlayacak olmasının yanısıra, saha avantajını da elinde bulunduruyor.

Takımımız'ın normal sezon maçlarının skorları ve TBBL puan durumunun ilk 5 sırası:
Takımımız'ın Play-off çeyrek final programı da bugün açıklandı. Açıklanan programa göre takımımız bu serideki ilk maçına Cuma günü Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda çıkacak. Karşılaşmanın saati ise ilerleyen günlerde belirlenecek.
Takımımız'ın Play-off çeyrek final programı:
27 Mart Cuma: Galatasaray - BEŞİKTAŞ
17 Nisan Cuma: BEŞİKTAŞ - Galatasaray
19 Nisan Pazar: BEŞİKTAŞ - Galatasaray (Gerekirse)
22 Nisan Carşamba: Galatasaray - BEŞİKTAŞ (Gerekirse)

Takımımız ayrıca 10-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Kupası 8'li Finalleri'nde mücadele edecek. Takımımız'ın bu turnuvanın çeyrek finali'nde karşılaşacağı rakibi de ilerleyen günlerde çekilecek kura çekimi sonucu belirlenecek.

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09

Hiç yorum yok: