7 Mart 2009 Cumartesi

23.Hafta | Hacettepe- BEŞİKTAŞ

Hacettepe - BEŞİKTAŞ
Tarih: 8 Mart 2009
Saat: 19.00
Stad: 19 Mayıs
Hakem: Bülent Yıldırım
Hiç 3 maçlık serimiz yok bu sezon. Ne zaman 2 maç arka arkaya kazansak, 3.maçlar da hep beraberlik aldık. 3 kere yaşandı bu durum. Ancak bu sefer bunu kaldıracak halimiz yok. Biraz da güzelliklerden bahsedelim. Geçen sezon Ankara 19 Mayıs'ta oynadığımız 3 lig maçını da kazanmıştık. Bu sezon da Gençlerbirliği'ni yendik. Neden bir 3'te 3 de bu sezon olmasın ? Son 2 deplasman maçımızdaki galibiyetler de 3'er golle geldi. Bu sezon 2 Ankara deplasmanını da 1-3'luk skorlarla geçtik. Bunlar da diğer anektodlar.

Tabii bu yazılan pozitif veya negatif istatistiklerin Hacettepe maçına etkisi sıfır. Cumartesi günü, 0-0 başlayacak ve bizim 90 dakika içerisinde rakipten 1 gol fazla atıp kazanmamız gereken bir maçımız var. Tek eksik Nobre olarak biliniyor. Belki hala onu BEŞİKTAŞ'a yakıştıramayanlar, onun değerini anlarlar bu maç sonunda. Rakibin teknik direktörü yeni istifa etti. Ancak hemen hemen her takımda teknik direktör değişikliğinden sonra yaşanan o hareketlilik ve performans artışı, Hacettepe'de yaşanır mı bilinmez.

Kazanalım, yola kayıpsız devam edelim. SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Hacettepe - 2008/09 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2008/09 - 6.hafta / BEŞİKTAŞ - Hacettepe

Hiç yorum yok: