19 Şubat 2009 Perşembe

TK Çeyrek Final | BEŞİKTAŞ - Efes Pilsen

Tarih: 20 Şubat 2009
Saat: 18.15
Salon: İzmir Halkapınar
TV: Ntvspor
Ligi domine ettiğimiz geçen sezon da Türkiye Kupası çeyrek finalinde Efes Pilsen ile karşılaşmıştık. Bariz hakem hataları ve kilit oyuncularımızın formsuzluğu birleşince yenilgi kaçınılmaz olmuştu (71-75). Bu sezon daha büyük sorunlarımız var. Ligde bu sefer lider olan ise Efes Pilsen. Üstüne üstlük daha 1 hafta olmadı Efes Pilsen'e Akatlar'da yenileli. Ve yine kura çekiminden Efes Pilsen çıktı bize rakip olarak. Ne demek lazım bu kura şanssızlığımızla ilgili bilmiyorum.

Kupayı almamız zor, biliyorduk bunu zaten. Ancak en azından 1 tur geçip, o heyecanı biraz daha uzun süre yaşamak istiyorduk. İstediğimiz olmayacak gibi. Tek umudumuz tek maçlı kupa sisteminde her an her şeyin olabileceği. Bizim iyi şut yüzdesi tutturmamız, rakibin kilit oyuncularının erken faul problemine girmesi veya kötü günlerinde olması gibi şeyler. Onun dışında tutunacak dalımız yok gibi.

İzmir'deki arkadaşlarımız takımı yalnız bırakmayacaktır muhakkak. Biz de televizyon veya internet başından takip edeceğiz maçı. Sonunda gülmemizin az bir ihtimal olduğu, ancak umutlarımızı son saniyeye kadar kaybetmeyeceğimiz bir maça çıkıyoruz Cuma günü. Futbol maçından önce, bir galibiyet ne de güzel giderdi ama... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09

Hiç yorum yok: