23 Şubat 2009 Pazartesi

Hakan Demir İstifa Etti

21 Temmmuz 2008 tarihinde bu fotoğraf ile yayınlanan haber ile öğrenmiştik Hakan Demir ile anlaştığımızı. 23 Şubat 2009 tarihinde ise yollarımız ayrıldı kendisiyle.

Geçtiğimiz Cuma günü Efes Pilsen ile oynadığımız maçtan sonra soyunma odasında bir tartışma çıktığı bazı haber sitelerinde yazılmıştı. Daha sonra değişik kaynaklardan bu haberin doğruluğu da teyit edilmişti. Hakan Demir'in, oyuncumuz Adem Ören ile tartıştığı, daha sonra Haluk Yıldırım'ın da tartışmaya katıldığı ve sonunda Hakan Demir'in soyunma odasını terkettiği söylenmişti. Elbette tartışmanın tam olarak içeriğini veya tartışmanın daha önceden kalma bir sorundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilemeyiz. Ancak her ne olursa olsun, yabancı oyuncuların maddi sıkıntılar nedeniyle takımdan ayrıldığı veya idmana çıkmadığı süreçlerde takımı sırtlayan yerli oyuncular ile bu tür bir tartışmaya girilmesi hoş gözükmüyordu. Ayrıca Hakan Demir'in bazı yerli oyunculara maçlar sırasında yapılan hatalardan sonra kullandığı kaba tabirler de bir başka sorun teşkil ediyordu.

Umarım bu karar iki taraf için de hayirlı olur. Fenerbahçe maçına yardımcı coach'umuz Yağızer Uluğ yönetiminde çıkacağız muhtemelen. Tesadüfe bakın ki, kendisi Galatasaray derbisinde de takımımızın başındaydı (Hakan Demir cezası nedeniyle tribündeydi). Ve biz o derbiyi kazanmıştık. Darısı 2.derbi galibiyetinin başına...

Hiç yorum yok: