28 Şubat 2009 Cumartesi

Dibe Vurduk; 65-86

Geçen hafta Bayan Basketbol Takımımızda oyuncu sıkıntısı baş göstermiş ve Ceyhan Belediyesi deplasmanında sadece 6 oyuncu ile mücadele etmiştik. Bugünkü kadroya bakınca, geçen hafta oynamayan 4 oyuncumuzdan 2'sinin takıma geri döndüğünü göruyorüz (Laura Harper ve Tuğba Taşçı). Ancak Milica Dabovic ve Alexandra Hornbuckle'dan ses yok. Herhalde gittiler. Herhalde diyorum çünkü şubeden hiç bir haber alınamıyor. İşin ilginci, giden iki yabancımızın yerine bir de transfer yapılıyor ama bundan da maç sonu istatistiklerinde haberimiz oluyor. Taraftar, takımında kim oynuyor, kim gidiyor, kim geliyor hepsini maç istatistiklerinden öğreniyor. Ne kadar şeffaf bir kulübüz değil mi?

Maçı yazmaya zaten gerek yok. Bu eziyeti çekmek isteyenleri şu link'e alalım. Dibe vurduk sayılır artık. Mersin BŞB'den Akatlar'da 21 sayı fark yemek bunu gösteriyor. Oyunculara suç bulamıyorum çünkü eğer sezon başında onlara verilen vaadler zamanında yerine getirilse, onlar bu takımı çok daha iyi yerlere getirebileceklerdi. Ama onlara bu imkan verilmedi.

Yazımı geçen haftaki yazının sonu gibi bitireyim, baska kelam yok cunku bu durumu anlatabilecek; Takımı bu hale getirenler, şimdi bu tabloya bakıp gurur duysunlar. Nasılsa onlar, biz ne yazsak ne çizsek bizi anlayamayacaklar...

İstatistikler
Laure Harper 19 sayı 2 ribaund
Liron Cohen 11 sayı 1 ribaund 5 asist
Gergena Branzova Erdenay 10 sayı 10 ribaund 1 asist
Anne L De Forge 10 sayı 4 ribaund
Müjde Yüksel 9 sayı 1 ribaund 2 asist
Melek Bilge 6 sayı 1 ribaund 1 asist
Tuğba Taşçı 0 sayı 2 ribaund 1 asist

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09

Hiç yorum yok: