8 Şubat 2009 Pazar

Bir Bir Eriyoruz Deplasmanlarda; 0-0

Antalyaspor maçından sonra yazıma attığım başlık "Bir Bir Aşıyoruz Engelleri ; 1-0" idi. Tabii bu İnönü'deki maçlar için geçerli. Deplasmanlar için ise "Bir Bir Eriyoruz Deplasmanlarda" demek gerekiyor.

Benim açımdan bugün kaybedilenler sadece 2 puan ile sınırlı değil. Ben bugün hem şampiyonluk ümidimi ve hevesimi kısmen kaybettim. Her ne kadar son iki maçta 2-0 öne geçebilme şansları bulmuş olup, değerlendiremediğimiz için 1-0 ile yetinmek zorunda kalsak da, bir şeylerin iyi gitmediği aşikardı. Son deplasman galibiyetimizin tarihi 19 Ekim. Daha fazla bir şey söylemeye gerek var mı? Başlarda deplasmanlarda oynanan oyun da kısmen zevk veriyordu ama artık öyle bir şey de yok.

Holosko'nun önüne atılan ve Jefferson'ın çıkıp uzaklaştırdığı top, Bobo'nun karşı karşıyayken dışarı attığı şut ve Gökhan'ın cılız kafa vuruşu dışında bir şey yok koskoca 90 dakikada. Hırs desen 0. Eskisi kadar pozison vermiyoruz, bu güzel. Ancak gol pozisyonuna da giremiyoruz, bu da düşündürücü.

Bugün 90 değil 190 dakika oynasak kaza ile rakip takım kendi kalesine gol atmadıkca veya bir oyuncumuz çıkıp geçen hafta olduğu gibi 30 metreden şahane bir gol atmadıkca maçı kazanamazdık. Ancak biz bu uyarıları 2 haftadır alıyorduk. Tek fark, çekirge bugün sıçramadı. Peki ya Trabzonspor maçı? ....


Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Konyaspor - 2008/09 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2008/09

1 yorum:

Smyrna dedi ki...

bu sene de olmadı...