10 Ocak 2009 Cumartesi

TBL 14.Hafta | BEŞİKTAŞ - Karşıyaka

Tarih: 10 Ocak 2009
Saat: 16.00
Salon: Akatlar Arena
Sene başında maddi bir sorundan dolayı bir maçta Digitürk Akatlar'a alınmamıştı. Ardından taraftarın Erman-Şansal ikilisine yönelik haklı protestosu başladı. Galatasaray maçında yukarıdaki pankart açıldı. Bu yüzden maç 15 dakika geç başladı. Hakemler maçı bu pankart kapanana kadar başlatmayacaklarını söylemişlerdi. En son,Gaziantep BŞB ile Salı günü oynadığımız maçta da protesto şiddeti arttırılınca, Digitürk de kontra atağa kalkmış. Yarın maçımızın naklen yayını yok. Eğer protestolar, bir iki maçımız yayınlanmıyor diye bitecek sanıyorlarsa, avuçlarını yalarlar...
Maç için bir şey diyemiyorum. Karşıyaka'nın yükselen bir form grafigi var. Biz ise son derece istikrarsızız. Hangi takım Erdemirspor'a yenildikten 5 gün sonra Benetton'ı deplasmanda yenebilir ki? Onun için "bekleyelim, görelim" demek en doğrusu bu maç icin. Önceden tahmin etmek zor. Bu arada İstanbul'a getirilen son yabancı oyuncu Justin Williams'ın teknik kadro tarafından beğenilmediği ve anlaşılmayacağı söyleniyor.
Kazanalım ve Ted Kolej deplasmanına galibiyet-mağlubiyet sayılarını tekrar eşitlemiş olarak gidelim istiyoruz. SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09

Hiç yorum yok: