2 Ocak 2009 Cuma

TBL 13.Hafta | Erdemirspor - BEŞİKTAŞ

Tarih: 2 Ocak 2009
Saat: 18.00
Salon: Erdemir SS
TV: Spormax

Son 5 haftayı galibiyetle kapatan Erkek Basketbol Takımımız, ligin ilk 12 haftasında 2 galibiyet alabilen Erdemirspor'a konuk oluyor. Aslına bakarsanız, bu maç kağıt üzerinde 5 maçlık galibiyet serisi içerisinde deplasmanda oynadığımız ve kazandığımız Antalya BŞB ve Selcuk Universitesi maçlarına göre daha kolay gözüküyor. Ancak gelin gorün ki basketbol maçları ne bu tür tahminlerle, ne de puan durumlarına bakılarak kazanılıyor. Bu yüzden son derece dikkatli olmamız, rakibimizi ciddiye almamız ve 40 dakika boyunca ciddiyeti elden bırakmamamız lazım.

1 maçlık cezasını dolduran Mire Chatman takıma geri donecek. Bu da bizim için avantaj elbette. Ancak ben yine de Galatasaray maçındaki 18 sayısı ve genel mücadelesiyle göz dolduran Mehmet Yağmur'un, Chatman'ın cezası bittiği için kenara çekilmesini istemiyorum. Mehmet geçen hafta çok kritik bir maçın altından alnının akıyla çıkmıştır. Ve bir jesti haketmiştir, bu jest de ilk 5'de yer bulmasıyla yapılabilir.

İlk yarı bitimine 3 maç kaldı ve biz bu 3 maçı da kazanabilecek güçteyiz. Devreye 9 galibiyetle girebilirsek harika olacak. SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09

Hiç yorum yok: