27 Aralık 2008 Cumartesi

TSBL 8.Hafta | BEŞİKTAŞ - Galatasaray

Tarih: 27 Aralık 2008
Saat: 15.30
Salon: Süleyman Seba Spor Salonu
Başlıktaki "8.hafta" ibaresine bakmayın, bu maç bu sezon ki 2.maçımız. İlk 6 haftası ertelenen lig, 7.hafta karşılaşmalarıyla başladı bu sezon. Ve biz ilk maçımızda geçen hafta deplasmanda İzmir BŞB'ni 58-75 mağlup ettik. Bu haftaki rakibimiz ise son şampiyon Galatasaray. Cumartesi günü saat 15.30, BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda karşılaşıyoruz ezeli rakibimizle.
Ne yazık ki şampiyon kadronun bozulması ve Galatasaray'ın yatırımı ile bu branşta önce ikincilikler, ardından üçüncülükler yaşamaya başladık. Diğer taraftan, yatırım yaptığını söylediğimiz Galatasaray, daha 1 ay önce Kıtalararası şampiyonu oldu. Kısacası, işimiz çok zor. Ancak biz oyuncularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını biliyoruz. Gerisi de faso fiso zaten bu şartlar altında.
Cumartesi akşamı oynanacak Erkek takımlarının derbisinden önce, bu derbi de iyi gider hani İstanbul'da olanlar için. Umarız salon dolar ve umarız gecmiş yıllarda oldugu gibi taraftarımız iki takımı elele tribunlere çağırır. Takımımıza başarılar.

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09 - - 2008/09 Derbiler

Hiç yorum yok: