9 Aralık 2008 Salı

Eurocup 3.Hafta | BEŞİKTAŞ - Khimki

Tarih: 9 Aralık 2008
Saat: 19.30
Salon: Akatlar Arena
Son haftalarda çıkış içerisinde olan ve oynadığı son 3 resmi maçı kazanan takımımız, Salı günü Rus takımı Khimki ile karşılaşıyor. Khimki de bizim gibi ilk 2 maçtan 1 galibiyet çıkarabildi. (Le Havre'ı yenip, Benetton Tamoil'e yenilerek)

Ligde kötü günler geçiren, kısa bir süre önce teknik kadrosunda değişikliğe gitmiş bir takım Khimki. Avrupa transfer piyasasında bu yaz isimlerinin birçok kez geçtiğini de unutmamak lazım. Geçen sezon NBA takımlarından Toronto Raptors'ın kadrosunda bulunan iki çok önemli oyuncuyu kadrolarına kattılar (Delfino & Garbajosa). Her ne kadar bazı maddi sıkıntılar yaşasalar da, çok tehlikeli bir takımlar.

Bizim tarafta ise ilk paragrafta bahsettiğim gibi durumlar düzeliyor. Chatman,Baxter ve Mims üçlüsü döktürüyor. Cevher-Adem ikilisi ise çok ciddi katkılar yapıyor. Son 3 maçtır yaşananlara ek olarak Haluk veya Muratcan'dan birini daha monte edebilirsek, yarın kazanmamız olası. Aksi takdirde işimiz gerçekten zor. Gruptan çıkmak istiyorsak da, yarın ki maçı ne yapıp edip kazanmamız lazım.

Maç sonrası,bir kelime oyunu yaparak "bunlar -Kim ki- bize rakip olacak?" yazabilmek umuduyla. SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09

Hiç yorum yok: