13 Aralık 2008 Cumartesi

15.Hafta | BEŞİKTAŞ - Ankaragücü

Tarih: 13 Aralık 2008
Saat: 19.00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Yunus Yıldırım
Rakip: Ankaragücü. Bize her daim ilaç olan takım. Hele hele son senelerde hiç başımızı ağrıtmadılar sağolsunlar. En son 2001/02 sezonunda İnönü'de yenildik. Ardından oynanan 12 maçın 11'ini biz kazandık, 1'i berabere bitti (2003-04, Ankara'da). Bu süreçte kupada İnönü'de yenip, geçen sezon Ankara'da berabere kalmışlığımız da var. (ki 1 puan hayli hayli yetiyordu) Bu yüzden herkeste Ankaragücü'nü yeneriz, yine bize ilaç olurlar düşüncesi hakim. Yanılmamak dileğiyle.

Hakem: Yunus Yıldırım. Geçen sezon Denizlispor ile İnönü'de oynadığımız maçta, rakibin sert faullerini görmezden gelen, ancak bu faullere son dakikada cevap veren Cisse'yi direkt kırmızı kartla oyundan atan hakem. Yetmedi mi? Colin Kazım'ın Fenerbahçe maçında resmen elle oynamasını es geçişini yazalım o halde. Böyle bir tip işte. Tekrar İnönü'de bir maça verilmiş. Gerilimli Ankaraspor maçından sadece 1 hafta sonra.

Takım: 6 eksiğimiz var; Aydın, Uğur, Serdar Kurtuluş, Tello, Sivok, İbrahim Üzülmez. Kadro nasıl kurulacak, kimler görevlendirilecek bilinmez. Beni zaten bu maçta kadro değil, skor ilgilendiriyor. İsterse Rüştü forvet oynasın, Nobre kaleye geçsin. Farketmiyor bu saatten sonra. Bize sadece 3 puan lazım. Galatasaray'ın kazandığı haftada ve haftaya ASY'ne gideceğimiz bir anda, kazanmaktan başka çaremiz kalmıyor.

Tribün: Rakibimiz, bizden nefret eden bir taraftar topluluğuna sahip. Güzel de bir sayı ile gelecekler bu sezon stadımıza. Bizim için rakipten çok, takımın durumu önemli tabii ki. Ankaragücu'nü taktığımız söylenemez. Belki maç istediğimiz gibi giderse 5-10 dakika makara mezemiz olurlar, anca o kadar. Asıl merak edilen, yönetim protesto olup olmayacağı. Hani, Allah korusun, kötü bir sonuçta protesto illa ki olur. O Allah'ın emri. Ama hani maçı garantilemişken dahi bir protesto olsa, fena olmaz mı ?

ŞAMPİYON...OLACAGIZ BEŞİKTAŞIM BU SENE...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Ankaragücü - 2008/09 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: