24 Kasım 2008 Pazartesi

9 puanlık galibiyet; 2-0

9 puan, bizim 3 puanımızın yanı sıra diğer 3 büyüğün puan kayıplarını içeriyor. Daha büyük bir genelleme de yapabiliriz aslında; İlerleyen haftalarda şampiyonluk yarışında bulunacaklarını düşünmediğim Sivasspor, Ankaraspor ve ilk 7'de yer alan Kayserispor da puan kaybı yaptı 12.haftada. Bu kadar güzel fırsatlarla donatılmış bir haftayı 3 puanla kapamak huzur veriyor insana.

Pozisyon vermeden, fena da oynamayarak, en önemlisi hırslı ve iştahlı mücadelemize devam ederek, aldık 3 puanı. Delgado yine yoktu sahada, Tello harika ortalar yaptı, ortalarını golle süsleyecekti hakem izin vermedi. İkinci golden önceki pası mükemmeldi. Bobo girer girmez haftanın golünü atacaktı neredeyse. Nobre her zaman ki gibi çalışkandı, aynı Toraman ve Ekrem gibi. Holosko'nun asisti çok güzeldi. Sivok-Zapo bildiğimiz gibi, Deli İbrahim ha keza (!).

Kadıköy'e 5 puan farkla gidiyoruz. Geçen sene ki hakem rezaletinin rövanşını almaya, yeni bir Kadıköy serisi başlatmaya gidiyoruz. Alınacak galibiyetin 3 puandan fazla değerinin olduğu bir maça daha çıkıyoruz. Kazanırsak, bizi tutabilene aşk olsun...

(Foto Kaynak: Forza BEŞİKTAŞ forum)
Konu "tribünlerde yaratıcılık" ise, bu ülkede bir numara BEŞİKTAŞ taraftarı. Buna şüphe yoktu zaten. BEŞİKTAŞ tribünleri dün bunu bir kez daha kanıtladı. "Pozisyon golmüş, Allah belanı versin" tezahuratı ile güne güzel bir damga vuruldu. Mükemmel bir pankart, harika bayraklar (her ne kadar maç sonunda sorunlar çıktığını duysak da) ve güzel bir destek. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Eskişehirspor - 2008/09 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2008/09

Hiç yorum yok: