7 Kasım 2008 Cuma

10.Hafta | BEŞİKTAŞ - Kocaelispor




Tarih: 07 Kasım 2008
Saat: 20.00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Fırat Aydınus
100.yılın 2.haftası, Kocaelispor'u ağırlıyoruz İnönü'de. 0-1 yenik giriyoruz son dakikalara. Pes etmiyoruz, bastırıyoruz, pozisyonlar buluyoruz. Önce Ahmet Yıldırım ile eşitliği sağlıyoruz, son saniyelerde Ahmet Dursun ile öne geçiyoruz. 2.golümüzden sonra Kapalı tribünde ortaya çıkan tablo bu. Herkes kendinden geçmiş, kimse ne yaptıgını bilmiyor. Söylenenlere göre, bu golden sonra üst kattan alt kata düşenler bile olmuş. Öyle bir sevinç, daha doğrusu; yok böyle bir sevinç...
İşte bu, İnönü'de oynanan son Kocaelispor maçının bir özeti. Kocaelispor kümeye düştü o sezon ve biz de en son o sezon şampiyon olabildik. Kocaelispor yine Süper Lig'de, yine küme düşmeme derdinde. Durumları iyi sayılmaz. Haftaiçi 3 Sırp oyuncuları maddi sorunlardan dolayı ülkelerine döndü. Hocaları 7 maçlık bir ceza aldı.
Biz iki maçtır puan kaybediyoruz. Homurdanmalar başladı hafif hafif. Yarın da kolay olmayacak muhtemelen, özellikle ilk golü bulana kadar. Kocaelispor kapanacak, bizim son iki, hatta Kayserispor'u da defansı baya geride kurmasından dolayı sayarsak, üç maçımızda ya elde ettiğimiz sonuçlar ya da girdiğimiz pozisyon sayısı mutluluk verici değil. Yine de futbolcular durumun, derbinin oldugu bu haftanın öneminin farkındadır diye umut ediyorum. Sahaya çıkalım, güzel bir oyun ve net bir skor ile üç puanı alalım.... Başarılar BEŞİKTAŞ'ım!

1 yorum:

Smyrna dedi ki...

Nobre'ye Bobo'ya Holosko'ya , Serdar Kurtuluş'un dinlendirilmesine , Sivok'un sarı kart cezalısı olmamasına çok ihtiyacımız var.