31 Ekim 2008 Cuma

BEŞ dakikada BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ 3-0 Antalyaspor
72' Cisse, 74' Holosko, 77' Tello

Beş dakikada BEŞİKTAŞ tanımını çok duyacağız gibi bu sezon. Mustafa Denizli yönetiminde çıktığımız 3.maç, 2.kez aynı senaryo. Halimizden memnunuz tabii ki sonuçta kazanmamızın şart olduğu bir maçı kazandık. Bu takım daha Trabzonspor ve Gaziantepspor deplasmanlarına gidecek. Bu yüzden İnönü'de puan kaybına tahammülümüz yoktu. Vasat oynasak da, önemli olan 3 puanı kazanmaktı.

Kapalı defansları açamama konusu Sivasspor maçından sonra, bu maçta da korkuttu bizleri. Bu seferlik sorun olmadı neyse ki. Buna bir çözüm bulunmalı. Ki hücüm konusunda üretkenlik devam ettiği sürece, o da bulunacaktır otomatikman. Önümüzdeki maçın Kayserispor'a karşı olması bir nebze şansımız. Açık oynayacak bir takıma karşı oynayacağız. Bizim hücüm gücümüzü sahaya yansıtmamız için daha uygun bir durum bu.

Bu takımın orta sahası için çok önemli bir oyuncu Tello. Ve onun iyi oynadığı maçlarda işimizin kolaylaştığı da bir gerçek. Sezon başından beri ortalıklarda yoktu. Formsuzdu, isteksizdi. Tam ne olacak bu Tello'nun hali derken, teknik direktör değişikliği yaşandı. Ne olduysa o zaman oldu Tello'ya. Son 3 maç, 2 enfes gol 1 asist. Yukaridaki resime bakılırsa kendisi de mutlu. Geçen sezon kritik goller atan, iyi maçlar çıkartan Tello geri dönüyor sanki. Aman maşallah...

Tello iyiye giderken, kötüye giden oyuncularımız da yok değil. Misal, Bobo ve Holosko. Bugün de kötülerdi. Bobo normalde kaçırmayacağı goller kaçırdı. Bardağın dolu tarafından bakarsak, pozisyona girdiği için sevinebiliriz tabii, o ayrı. Holosko'nun gol öncesindeki hareketleri enfesti, ancak maçın genelinde kötüydü. Düzelmeleri şart. Özellikle hücüm üzerine bu kadar titriyorken.

Ekrem Dağ iyi niyetli, ancak kapasitesi bu takım için yeterli değil gibi gözükmekte. Ben buna çok ihtimal vermesem de, umarim bizi yanıltır. Bonservisi için ödenen 1 milyon euro'ya acımıyor değilim. Serdar Kurtuluş uzun süredir kötü oynuyor. Fazla ısrar iyi midir, bilemiyorum. Bugün bir ara top sürmekte bile zorlandığını gördük.

Önümüzde çok zorlu bir Kayserispor maçı var. Son yıllarda zorlandığımız bir deplasman, kazanırsak yolumuz cidden açık... Taraftarın dediği gibi bitireyim yazıyı; Şampiyon olacağız BEŞİKTAŞIM bu sene...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Antalyaspor - 2008/09 Türkiye Kupası'nda BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: