19 Ekim 2008 Pazar

7.Hafta | Gençlerbirliği - BEŞİKTAŞ

Tarih: 19 Ekim 2008
Saat: 16.00
Stad: Ankara 19 Mayıs
Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

Tarih 7 Mart 2008. 1 hafta önce Galatasaray'ı yenip, 137 hafta sonra lider olmuşuz. Ankara'da zorlu bir 90 dakika'ya çıkıyoruz. İkinci yarının ilk diliminde öne geçiyoruz, ardından rakip eşitliği sağlıyor. Hakemler bile birbirine ters düşüyor, yan hakem penaltıyı işaret ederken, orta hakem Yunus Yıldırım devam diyor. Resmen bizi katletmeye yelteniyor ama takım pes etmiyor. 90+4'te kornerden gelen top karambolde Bobo'nun önünde kalıyor, Bobo vuruyor ve gol! Lider gidip, lider dönüyoruz. Sezon sonunda istediğimizi alamıyoruz, ancak maç sırasında yaşananları, heyecanı, stresi de kolay kolay unutamıyoruz.

Tarih 19 Ekim 2008. Galatasaray- Trabzonspor karşılaşmasından 3 saat önce yine Ankara'da 3 puan kovalıyoruz. Biz kazandığımız takdirde, İstanbul'dan gelecek üç skordan iki'si, bizi Ankara dönüşünde lider yapıyor. Elbette, ligin 7.haftadaki liderliğin çok önemi yok, yine de takıma ve taraftara moral,motivasyon ve umut aşılamak icin güzel fırsat.

Yeni teknik direktörümüzle ilk maçımız. Beraber çalışılan 10 günlük süre sonunda takımdaki havayı, ne yapacağımızı, nasıl oynayacağımızı çok merak ediyoruz haliyle. 1-0 olsun bizim olsun'luk bir maç kısacası... Başarılar BEŞİKTAŞ'IM...

1 yorum:

Smyrna dedi ki...

ne güzel bi gündü be...