14 Mart 2009 Cumartesi

24.Hafta | BEŞİKTAŞ - Gençlerbirliği

BEŞİKTAŞ - Gençlerbirliği
Tarih: 14 Mart 2009
Saat: 19.00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Deniz Çoban

Bir süre öncesine kadar şampiyonluğa oynayabilmek için takımların deplasmanda kazanması şarttı çünkü herkes kendi evinde nadiren puan kaybediyordu. Ancak son haftalarda önce Galatasaray'ın ve Cuma günü Fenerbahçe'nin Kocaelispor'a, Trabzonspor'un ise Denizlispor ve Konyaspor'a evinde puanlar kaybetmesiyle dengeler iyice değişti. Bu bizim için de geçerli. Artık İnönü'de oynanacak maçlar da çantada keklik değil (Bkz: İbb maçı). Dikkatli olmak şart. Neyse ki rakibimiz geçen hafta kazanarak bir nebze olsun rahatladı, bu da küçük avantajımız.

Fenerbahçe puan kaybetmiş, Trabzonspor-Galatasaray maçı bu haftasonu, Sivasspor ise deplasmanda. Yine bizim kar'a geçerek kapatabileceğimiz bir haftasonu. Ligin bitimine kadar her maç 1-0 olsun bizim olsun'luk. Maç içerisinde 1, hatta 2 farklı üstünlükler bizim rahat rahat maç izlememizi sağlayamaz, o ayrı.

Yeni bir beste daha var. Onun stadda söylenmesini de büyük bir heyecanla bekliyorum. İlk yarıda öne gecersek, müthiş bir tribün olur, bunu da not edelim. Maçımızı kazanıp, ellerimizi ovuştura ovuştura Pazar akşamını bekleyebilmemiz dileğiyle.. Saldir BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Gençlerbirliği - 2008/09 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2008/09 - 7.hafta / BEŞİKTAŞ - Gençlerbirliği

Hiç yorum yok: