17 Mayıs 2011 Salı

İnönü'ye Güzel Veda... 3-1

Kupa kazanılınca bir önemi kalmamış bir maça çıktık Pazartesi günü. Sezonun İnönü'de son maçı olan bu maça gitmek aklımdaydı ancak TFF maçı benim yolculuk günüme koyunca, bırakın stada gitmeyi, televizyondan bile izleyemedim. Söylenenlere ve nette gördüğüm videolara göre iyi tribün olmuş.

Takımın kupayı aldıktan sonra ligi bırakmaması ve güzel bir veda için ellerinden geleni yapması güzel olmuş. Hazırlanışı güzel bir gol yememize rağmen pes etmeyerek 3 gollü, güzel bir galibiyet almışız. 3 golün 2'sinin büyük ihtimalle takımdan ayrılacak olan Fernandes ve Almeida'dan gelmiş olması da ayrı bir ilginçlik olmuş.

16 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik 4 mağlubiyetle kapadık İnönü'deki Süper Lig defterimizi bu sezon. Bu yarışta bu kadar geride olmamızın sebeplerinden biri de İnönü'de kaybedilen puanlardır zaten. Gelecek sezon daha iddialı olmak istiyorsak evimizde daha az puan kaybetmemiz gerektiği aşikar.

İnönü'de tadımız kaçmadan, 3 puanla ve galibiyet serimizi 3 maça çıkartacak 33.haftayı kapadık. Gaziantep deplasmanında da bize yakışır şekilde bir 90 dakika çıkardıktan sonra bir süre takıma özlem duyacağımız günler başlayacak artık...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Eskişehirspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: