19 Şubat 2011 Cumartesi

TBL 18.Hafta | BEŞİKTAŞ - Aliağa Petkim

BEŞİKTAŞ - Aliağa Petkim
Tarih: 20 Şubat 2011
Saat: 13:00
Salon: Akatlar Arena
TV: Spormax

Geçen hafta boyunca yaşadığımız kupa heyecanı yerini tekrar lige bırakıyor. Biz de, bu geri dönüşü ilk yarıda bizi mağlup eden Aliağa Petkim maçıyla yapıyoruz. 1.5 ay önce yollarımızı ayırdığımız Burak Bıyıktay'ın Akatlar'a Aliağa Petkim'in coach'u olarak çıkacak olması da bu maçı özel kılıyor. Eski coach'umuzun görevde olduğu süreçte bazı şeylerden memnun olmasak da ve onun gidişiyle nispeten gelişme sağlamış olsak da, ona yeni görevinde başarılar dileriz tabii ki.

Bu maçın bize ilk yarıdaki BEŞİKTAŞ ile şu anki BEŞİKTAŞ'ı karşılaştırma fırsatını vereceğini de söylemek lazım. Ligin 3.haftasındaki maçta, savunmada hiç bir varlık gösteremeyen takımımız, ilk yarısında 54 sayı yediği maçı 95-80 kaybetmişti. O maçta yediğimiz 95 sayı 17 haftası geride kalan ligde en fazla sayı yediğimiz maç olarak kayıtlara geçti. Bizim savunmadaki formsuzluğumuz, rakibin 11/15 gibi müthiş bir üçlük yüzdesiyle oynaması birleşince böyle bir tablo çıkmıştı ortaya. Bakalım bu kez, Ergin Ataman yönetimindeki BEŞİKTAŞ nasıl bir performans ortaya koyacak rakibi karşısında.

Maçın derbi günü olması taraftar sayısını etkileyecek mi diye düşünürken, başlama saatinin 13:00 olarak belirlenmesi elimizden bu bahaneyi de alıp götürdü. Kupada finale çıkmış ve bize güzel heyecanlar yaşatmış bu takım, dolu tribünleri hakediyor. Hani tıklım tıklım olmasını beklemiyoruz salonun ancak en azından 1000-1500 kişilik bir kalabalık dahi takıma belli bir güç katacaktır...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11 - 3.Hafta // Aliağa Petkim 95-80 BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: