18 Aralık 2009 Cuma

TBL 10.Hafta | Erdemirspor - BEŞİKTAŞ

Erdemirspor - BEŞİKTAŞ
Tarih: 19 Aralık 2009
Saat: 17:30
Salon: Zonguldak Erdemir
Uzun ve yorucu DKV Joventut deplasmanından hemen sonra Zonguldak'a gidiyoruz. Rakip oynadığı 9 maçtan 5 galibiyet çıkarmış, evinde 4'te 3 yapmış ve tek yenilgisini Fenerbahçe'den almış, ligin iyi ekiplerinden Erdemirspor. Geçen sezon son periyotuna önde girdiğimiz maçı farklı kaybetmiştik ve 5 maçlık serimiz sona ermişti bu deplasmanda. Bu yıl da 3 maçlık bir seri ile lig ikincisi olarak gidiyoruz, bakalım bu sefer ne olacak...

Diğer yandan takımdaki sorunlar ise bir türlü bitmiyor. Geçmiş senelerden hazırlıklıyız yönetimin güzel giden takıma çomak sokmasına aslında. Onun için çok şaşırmadım bu habere. Chatman'ın bu deplasmana parasını alamadığı gerekçesiyle gitmek istemediği ve kendisine ulaşılamadığı söyleniyordu. Salsabasket.net'te böyle yazılmıştı (link için buyrun). Sonra menajeri ile görüşülmeye başlandığı yazıldı. Yani an itibariyle her şey arapsaçı, ne olacağı belli değil.

Tabii bu başarılı takıma çomak sokma işlemlerinin yanısıra takımda bir de sakatlık sorunsalı var. Newley ve Muratcan'dan eksikliği yetmezmiş gibi son maçlarda zaman zaman kendine ilk 5'te yer bulan Kerem Özkan da sakatlanmış ve bu deplasmanda kadroda olmayacakmış. Kısa forvet rotasyonumuz böylece iyice kısıtlanmış oldu. Haluk-Ömer-Arın -Engin dörtlüsü ile çıkarmaya çalışacağız bu 40 dakikayı.

Maçın deplasmanda oluşu nedeniyle Chatman'ı ikna edip, deplasmana gidecek kafileye katmak zor gözüküyor. Bu olursa bir nebze rahatlarız, yoksa işimiz oldukça zor olacak bu haftasonu... Yine de adettendir; SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - Erdemirspor 82-68 BEŞİKTAŞ 2008/09

Hiç yorum yok: