30 Ekim 2009 Cuma

TBL 3.Hafta | Mersin BŞB - BEŞİKTAŞ

Mersin BŞB - BEŞİKTAŞ
Tarih: 31 Ekim 2009
Saat: 18:00
Salon: Edip Burhan
Biz lige iyi bir başlangıç yapıp, Avrupa'da da ön elemeyi geçerken, rakibimiz lige tam anlamıyla iyi başlayamadı. Önce Türkiye Kupası ön elemelerinde ilk 2'ye giremediler, ardından ligde ilk 2 maçlarını kaybettiler. Tabii sezona Efes Pilsen ve Türk Telekom ile oynayarak başladıklarını es geçmemek lazım.

Ayrıca yabancı oyuncu konusunda da sıkıntı çekiyorlar. Ki Ahmet Kandemir'in takımlarının sıkça yaşadığı bir şey değildir bu. En son eski Efes Pilsen oyuncusu Nikoliç ile anlaştılar. Bize karşı forma giyebilir (Bkz: Femerling- Antalya BŞB).

Bizde ise Engin'in sakatlığı var, bu yüzden Muratcan'ın alacağı dakikalarda yapacakları çok önem kazanıyor. Koç'umuz Burak Bıyıktay bir süre önce verdiği röportajda elimizdeki yabancı kontenjanını uzun oyuncu alarak değerlendirebileceğimizi söylemişti. Eğer Muratcan'dan beklediğimiz katkıyı alamazsak, bu düşünce de değişebilir ve yeni bir guard alabiliriz.

Bu maçı kazanmak ayrıca gelecek iki hafta Türk Telekom ve Efes Pilsen'i Akatlar'da ağırlayacağımız için önemli. Bu iki zorlu maç öncesi 3'te 3 yapmak çok güzel olur.

SALDIR BEŞİKTAŞ!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - Mersin BŞB 89-83 BEŞİKTAŞ 2008/09

Hiç yorum yok: