28 Haziran 2009 Pazar

Canınız sağolsun; BEŞİKTAŞ 0-2 Altay

Bugün istikamet Bayrampaşa'ydı. Gittik, takımımıza destek verdik. Onlar da ellerinden geleni yaptılar. Tabii her zaman kazanacağız, her sezon şampiyon olacağız diye bir şey yok. Geçen sezon yarı finalde elendiğimiz rakibimize bu sezon finalde elendik. Son 3 sezondur şampiyon oluyorduk, bu sezon ikinci olduk.

Altaylı oyuncuların takımımıza göre belirgin bir fizik üstünlüğü vardı. Bunu es geçmemek lazım. Buna rağmen hücümda etkili olamasak dahi, savunmada açık vermiyorduk. Ancak bir yan toptaki bir anlık hata kalemizde golü görmemize neden oldu. İlk yarı bittiğinde, ikinci yarının Konya Şekerspor maçı gibi geçmesini diledim. Çünkü o maçın da ilk yarısını kötü oynamamıza rağmen ikinci yarıda açılmıştık.

Olmadı. İkinci yarıda da hücümda etkili olamadık. Gerekli baskıyı kuramadık. Bunun neticesinde oyuncularımı strese girmeye başladı dakikalar geçtikce. Ve bir diğer yan topunda, ikinci golü yedik ve karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldık. Maçta 2 golün yanısıra, 2 de kırmızı kart gördük. 81 ve 86.dakikalarda olmak üzere iki kırmızı kart ile 9 kişi bırakıldık. Orta hakemin, ilk kırmızı karttan sadece 5-10 saniye önce net faulumüzü vermemesi düşündürücüydü. Yine de çok büyük anlam yüklememek lazım tabii.

Maç öncesi böyle yemin etmişlerdi ancak bugün sonuç umduğumuz gibi olmadı. Canları sağolsun. Biz onların ellerinden geleni yaptığına bizzat şahit olduk. Gerisi faso fiso...
Bu arada gerek şampiyon olan Altay camiasına ve oyuncularına, gerek ise yarı finalde bize elenip bugün Trabzonspor'u 5-0 yenmesiyle üçüncü olan Konya Şekerspor'a ve gerek turnuvayı dördüncü tamamlayan Trabzonspor'a tebrikler. Bu genç cevherler inşallah bu yaş grubunda gösterdikleri başarıyı gelecek yıllarda da gösterir, Milli Takımlarımızda gururla forma giyerler.

Hiç yorum yok: